Daniel Grosu este un artist al bucatariei - creeaza, inoveaza si surprinde in fiecare zi. Recent s-a alaturat echipei The Beef Club, unul dintre cele mai apreciate localuri de fine dining, aflat in
Alimentatia raw vegan, care se bazeaza pe un procent cat mai mare de cruditati, este subiectul a mii de articole pro si contra in ultimii ani, multi dintre sustinatorii sai explicand de ce este este
Oricat de mult am fi tentati sa credem ca o carte de vizita printata nu mai e la fel de eficienta ca una in format digital, trebuie sa stim ca nu e deloc asa.
Vara se apropie cu pasi repezi si acest lucru anunta ca piata muncii va fi invadata de o noua generatie de absolventi in cautarea unui loc de munca. Indiferent daca aplici pentru un post in tara sau
Cafeaua de specialitate este o tendinta care a luat amploare la nivel mondial. In SUA, orice local care se respecta iti propune asa ceva in meniu, iar asta a facut ca in 2014 consumul de cafea de
Cafeaua de la supermarket are o singura caracteristica pentru a-si pastra acelasi gust amar peste tot in lume si indiferent de brand: boabele sunt prajite excesiv si in cantitati foarte mari.
Chef Foa, unul dintre cei mai cunoscuti si talentati bucatari ai Romaniei, vine cu un nou proiect de restaurant, axat pe "street food" si "live cooking", adresat clientilor din cladirile de birouri.
Necker Belle, catamaranul de lux din colectia privata a excentricului miliardar Richard Branson, este disponibil pentru clientii de top care vor sa petreaca o vacanta in apele care scalda insula
Vrei sa surprinzi cea mai impresionanta priveliste a Parisului, cu Turnul Eiffel tronand in mijlocul peisajului? O rezervare la unul din restaurantele de mai jos iti poate indeplini acesta dorinta.
Vita kobe sau trufele sunt doar banale feluri de mancare, pe langa noua extravaganta culinara lansata in Austria. Este vorba de Strottarga Bianco, caviarul care depaseste asteptarile oricui in
Restaurante cu specific asiatic sunt multe in Romania, dar putine au o "armata" de bucatari chinezi pregatiti sa satisfaca cele mai pretentioase gusturi. Jonny Jin a inteles asta foarte repede si, la
Cativa romani au dezvoltat o aplicatie care ii ajuta pe bucuresteni sa comande mancare sanatoasa si potrivita nevoilor fiecaruia. Pana acum au fost investiti in acest proiect 200.000 de dolari, o
Ze Pinto Ferreira este Co-Fondator & CEO al FNV Labs, companie care produce Mellow: prima masina de gatit sous-vide controlata prin smartphone. Lansarea Mellow a avut loc printr-o campanie de
Erich Bauer este unul dintre cei mai vestiti bucatari din Viena, care nu s-a multumit cu titlul de Executive Chef si a ales sa mearga pe calea antreprenoriatului. Dupa un exit de succes, in urma
Conceptul "market to table" isi face intrarea puternic in cele mai elegante restaurante romanesti sub forma de "haute cuisine". Miscarea face parte dintr-o tendinta internationala, cu ecou in SUA si
Prim-ministrul Victor Ponta este asteptat cu o barca si cu floricele de porumb, la Alba Iulia, intr-un protest organizat cu cateva ore inainte ca acestuia sa-i fie oficializata candidatura pentru
"Cine are batrani sa-i puna la treaba!", pare sa fie noua deviza adoptata de germani. Acestia se confrunta cu o forta de munca nespecializata in randul populatiei active, motiv pentru care
Omul de afaceri Sorin Vaduvoiu, Directorul Executiv al agentiei de Turism Perfect Tour, a venit cu o idee absolut noua pentru piata serviciilor de turism din Romania: un showroom de lux pentru
Actorul Jackie Chan, care va deschide Zilele Filmului Chinezesc la Bucuresti, a ajuns in Romania joi, in jurul orei 13.30, cu un avion care a aterizat pe Aeroportul International Bucuresti Baneasa -
Robert Downey Jr. este cel mai bine platit actor de la Hollywood, pentru al doilea an consecutiv, cu castiguri de 75 de milioane de dolari, conform Forbes, scrie luni variety.com.
Dieta raw vegan este ultima tendinta in materie de dieta sanatoasa, fiind numita si "curentul alimentatiei vii". Pe langa capacitatile sale de detoxifiere, aceasta imbunatateste sistemul imunitar si
Daniel Mischie este unul dintre oamenii care, impreuna cu Dragos Petrescu, puneau bazele lantului de restaurante City Grill in urma cu 10 ani, in primavara lui 2004.