Tu ce ii dai sa manance copilului tau? Cat de sigura e alimentatia raw vegan

Joi, 28 Mai 2015, ora 10:10
933 citiri
Tu ce ii dai sa manance copilului tau? Cat de sigura e alimentatia raw vegan
Foto: Ligia Pop

Alimentatia raw vegan in randul adultilor este foarte controversata, dar atunci cand vine vorba despre copii totul capata o alta nuanta.

Ligia Pop, raw food chef si autoare a sase carti, explica pentru Ziare.com de la ce varsta pot parintii sa ofere copiilor o astfel de alimentatie, dar si care sunt pericolele unui astfel de stil de viata.

"O dieta exclusiv raw nu o recomand decat parintilor care au cel putin zece ani de informare in spate si care au analizele perfecte, refacute o data la sase luni. Nu e un lucru de glumit, mai ales ca multi raw foodisti fac greseli majore cand vine vorba de propria alimentatie, adica nu au diversitate si aceleasi greseli s-ar putea sa le repete si cu copiii lor.

O alimentatie combinata (raw si gatit) si foarte, foarte diversificata este ideala pentru un copil. Si da, bebelusii trecuti de sase luni pot incerca preparate raw fara probleme", a declarat Ligia Pop.

Foto: Ligia Pop

Cum sa treci la alimentatia raw vegan si care este cea mai ...citeste mai departe despre "Tu ce ii dai sa manance copilului tau? Cat de sigura e alimentatia raw vegan" pe Ziare.com

#copii raw vegan, #copii aimentatie raw vegan , #Stiri Viata sanatoasa