Raw vegan: Avantaje, dezavantaje si cea mai mare problema in alimentatia romanilor- Interviu cu Ligia Pop

Marti, 26 Mai 2015, ora 07:45
1454 citiri
Raw vegan: Avantaje, dezavantaje si cea mai mare problema in alimentatia romanilor- Interviu cu Ligia Pop
Foto: Ligia Pop

In jurul alimentatiei raw vegan exista foarte multe controverse, dar chiar si asa sunt din ce in ce mai multi oameni care o prefera.

Despre ce reprezinta aceasta si de ce este important sa ai rabdare si sa citesti foarte mult inainte sa adopti un astfel de stil de viata a explicat pentru Ziare.com Ligia Pop, raw food chef.

In ce consta acest tip de hrana?

Pentru inceput ar trebui sa definim ce inseamna conceptul de raw food in lumea larga. Nu este asa cum se asteapta toti si nu va fi niciodata, 100% mancare nepreparata termic, ci este un procent cat mai mare de cruditati, ideal 50-70%, cruditati cat mai proaspete si cat mai locale, si restul de 30-50% alimentatie ori traditionala gatita, ori vegetariana sau vegana, in functie de cum alege fiecare.

Printre raw foodistii din intreaga lume exista o intrebare comuna, si anume: "Ce procent de raw food consumi?" Fiecare om decide acel raspuns pentru el insusi. Bucataria fara foc foloseste ingrediente de origine vegetala combinate ...citeste mai departe despre "Raw vegan: Avantaje, dezavantaje si cea mai mare problema in alimentatia romanilor- Interviu cu Ligia Pop" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#alimentatie raw vegan, #raw vegan, #alimente raw vegan , #Stiri Viata sanatoasa