Cu bicicleta eliptica la plimbare. Accepta provocarea verii 2015!

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 00:00
4801 citiri
Cu bicicleta eliptica la plimbare. Accepta provocarea verii 2015!
Foto: Hammacher

Ai chef de o plimbare si de o serie de exercitii de intretinere corporala in acelasi timp?

Bicicleta eliptica Street Strider promite sa rezolve pe loc aceasta dilema, dandu-ti sansa sa iti faci programul de sport in timpul unei plimbari in parc.

Bicicleta este propulsata cu ajutorul miscarilor pe care le faci din momentul in care te urci pe ea.

Ghidoanele verticale si platformele care inlocuiesc clasicele pedale sunt special concepute sa asigure un set complet de exercitii cardio si musculare.

Bratele, torsul si piciorele tale vor fi supuse unei serii de exercitii complete in timp ce tu te plimbi linistit in aerul curat al diminetii, iar impactul asupra incheieturilor, soldurilor si umerilor este redus la minim.

Sistemul sau unic de manevrare iti permite sa iei curbele prin simpla inclinare a trunchiului, o miscare care, de asemenea, antreneaza o serie de muschi din corp.

Street Strider inlocuieste o serie de exercitii care se desfasoara in salile de sport sau in natura lucrand din plin la modelarea corpului tau si oferind o doza de divertisment si relaxare pentru intreaga familie.

Bicicleta este comercializata de Hammacher Schlemmer la pretul de 999,95 de dolari.

Nu iti face griji in privinta depozitarii ei. Sistemul ingenios in care este conceputa Street Strider permite plierea acesteia si depozitarea intr-o debara sau pe balcon.

#miscare fizica, #bicicleta exercitii fizice, #tonifiere muschi, #bicicleta Steet Strider , #Exercitii fizice