Oferta variată de produse de calitate, prețurile bune și livrarea rapidă sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să vizitezi site-ul FineStore.ro, în situația în care ești în căutare de băuturi alcoolice rafinate, pe care să le pui pe masa de sărbători sau să le oferi în dar celor la care vei merge în vizită în zilele festive.
Din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice fac parte peste 3.000 de produse originale. Toate produsele comercializate de FineStore sunt achiziționate fie de la producători din România, fie de la marile case de distribuție din Olanda, Germania, Franța, Austria sau Italia. În acest mod, este eliminat intermediarul, iar prețurile sunt apropiate de cele ale producătorilor.
Băuturi de la branduri renumite, la prețuri bune
De la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, coniac, vin, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale, oferta FineStore.ro satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Printre brand-urile care se regăsesc în oferta celui mare mare magazin online de băuturi alcoolice, cu prețuri mici de sărbători, se numără: Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul, Frapin sau Dictador, unul dintre cele mai apreciate şi premiate romuri din lume.
Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pe lângă prețurile mici, la fiecare două săptămâni, specialiștii FineStore.ro completează oferta cu... mai mult
Miercuri, 29 Decembrie 2021, ora 11:47
O sticla rara de coniac frantuzesc veche de 258 de ani a fost vanduta la licitatie pentru suma de 118.580 de lire sterline (peste 146.000 de dolari), a anuntat casa de licitatii Sotheby's din Londra.
In lume mai exista doar trei sticle din rarul Gautier Cognac 1762, acesta devenind astfel cel mai vechi coniac care a fost vandut la licitatie, a precizat Sotheby's, relateaza, citat de dpa.
Sticla licitata s-a aflat in pivnita unei familii, neatinsa de generatii si are toate etichetele originale inca atasate.
Produs de firma franceza Maison Gautier, sticla cunoscuta sub numele de "Grand Frere" sau "Big Brother", este cea mai mare dintre cele ramase si ultima vanduta.
Sora ei mai mica ("petite soeur") se afla la Muzeul Gautier din sud-vestul Frantei, in timp ce fratele sau mai mic ("petit frere") s-a vandut la licitatie la New York in 2014.
Coniacul Gautier "este renumit si venerat in intreaga lume", dupa cum a declarat Jonny Fowle, specialistul Sotheby's in bauturi spirtoase.
El a afirmat pentru agentia de stiri PA ca acest coniac trebuie sa aiba inca un gust bun si sa-si fi "mentinut caracterul".
"Putem presupune ca nivelul alcoolului este inca destul de ridicat si asta ar fi actionat ca un conservant timp de sute de ani", a spus Fowle. ...citeste mai departe despre "O sticla de coniac veche de 258 de ani a fost vanduta cu 146.000 de dolari" pe Ziare.com mai mult
Vineri, 29 Mai 2020, ora 09:29
Courvoisier iti propune sa sarbatoresti intrarea in Noul An Chinezesc, aflat sub simbolul Calului, in 2014, cu un coniac in editie limitata "L'Essence Year of the Horse".
Aceasta editie speciala Courvoisier vine intr-un decantor din cristal Baccarat gravat cu imaginea lui Napoleon calare si este imbracat intr-o husa din piele naturala moale de culoare maro.
Fiind coniacul lui Napoleon, decantorul are un dop de cristal inspirat din designul inelului cu sigiliu pe care Napoleon l-a oferit comandantilor armatei sale pentru actele nobile de putere si curaj.
Acest coniac premium este mostenirea lasata de cel de-al cincilea Master Blender Courvoisier, Jean-Marc Olivier, si este rezultatul unor combinari de exceptie intre arome rafinate si cele mai rare "eau-de-vie" din pivnitele seculare Courvoisier Paradis.
Coniacul are note de lemn de sandal si frunze de tutun, urmate de caramel, marzipan si miere din flori de munte. In aceasta sticla de L'Essence vei simti si arome intense de lemn dulce, pruna uscata si caise, intreaga simfonie fiind incoronata de un parfum floral delicat. Poti servi L'Essence cu gheata, racit sau la temperatura camerei.
L'Essence de Courvoisier Year of the Horse a fost lansat intr-o editie limitata de 1.000 de exemplare in intreaga lume. Un aeroport mentionat chiar in promovarea produsului este cel Changi din Singapore. Pretul este de 3.500 de dolari si se comercializeaza inca de la 1 februarie 2014.
Sursa: Extravaganzi
O.D. mai mult
Sambata, 08 Februarie 2014, ora 00:00
Cozonacul si vinul sunt nelipsite din cosul de cadouri, zilele acestea. Daca te grabesti putin, ai putea impresiona pe cineva important, cu cel mai scump cos cu bunatati de Craciun din lume.
Poti sa incerci ceva inedit: sa alegi o prajitura speciala, in loc de cozonac, o bautura rafinata, in loc de vin, si, de ce nu, o moneda, sa aduca un ROI mare, in 2014
Business24 iti recomanda opera lui chef Martin Chiffers, fostul chef bucatar al hotelului Savoy din Londra, alcatuit dintr-o sticla de coniac vechi de 200 de ani, o moneda de aur de colectie si o prajitura creata la solicitarea ta, din cele mai rafinate ingrediente.
Coniac Duret 1810
Coniacul din 1810 valoreaza 10.890 de euro si este "un exemplar rar de coniac facut inainte de 1872", explica oficialii VeryFirstTo. Orice coniac facut inainte de 1872 difera la gust si calitate de cele recente, intrucat in 1872, toate culturile au fost distruse de paduchele Phylloxera Vastatrix.
Moneda de colectie
Un alt element de valoare in acest "cosulet" va fi moneda de colectie Henri VI Salut d'Or, care o infatiseaza pe Fecioara Maria si Arhanghelul Gavril, dar si crucea latina, pe spate.
"Christmas Pudding"
"In ceea ce priveste "Pudding", acesta este un fel de mancare traditional", au explicat oficialii Very First To pentru Business24. Aceasta prajiturica poate fi creata dupa pofta ta, iar chef Martin Chiffers, coach in cadrul World Chocolate Masters, iti promite ingediente precum migdalele de Mamra din Iran,... mai mult
Sambata, 21 Decembrie 2013, ora 00:00
Cele mai bune "cognac bars" din lume se afla in Londra, New York si Paris, sustine Bernard Hine, ambasadorul producatorului de bauturi fine Hine si Cognac in intreaga lume.
Lista, insa, nu se opreste aici, expertul iti recomanda concret cateva baruri din intreaga lume pe care nu poti sa le ratezi, daca ajungi in zona.
Recomandarile tin cont de varietatea de bauturi fine la care ai acces, atmosfera in care savurezi coniacul, dar si competentele personalului care ar trebui sa iti dea cele mai bune sfaturi si sa fie pregatit sa iti raspunda la orice intrebare.
Foto: The Connaught
Pe primul loc se afla localul The Coburg din The Connaught Hotel, Londra. Aici vei gasi o lista exhaustiva de cocteiluri care include si faimoasele Alexander, Sidecar, Sazerac, dar si salate, sendvisuri si tapas create de chef Helene Darrouze.
Foto: Life Prive
Un alt local in care vei fi servit cu cele mai bune bauturi fine, tot din Londra, este Annabel's din Berkley Square.
Cunoscut drept unul dintre cele mai elegante cluburi private din lume, Annabel's iti pune la dispozitie o serie de bauturi fine de la Courvoisier, Hennesy, Hine pana la Martell si Remy.
Odata intrat in acest club privat, vei avea acces si la Hine Cigar Reserve.
Foto: Trip Advisor
La 20 de minute de Edinburgh, Scotia, se afla Champany Inn din Linlithgow, barul care ocupa locul trei in topul localurilor in care poti savura cele mai bune bauturi fine.
Foto: Gunsonpegs
Pe locul patru se afla Corse... mai mult
Sambata, 10 August 2013, ora 00:00
Daca te consideri un cunoscator, cand vine vorba de coniacuri fine, nu poti rata editia speciala Remy Martin Louis XIII Rare Cask 42,6. Coniacul tau preferat vine acum intr-un decantor din cristal cu totul special.
Ultima editie Remy Martin Louis XIII a fost numita Rare Cask 42,6, pentru a face referire la continutul de alcool al coniacului (42,6%), dar si pentru a atrage atentia asupra ambalajului de lux.
Decantorul elegant in care a fost imbuteliat coniacul este creat din cristal si impodobit cu un inel de 24 de carate din aur roz, iar la realizarea lui au lucrat 20 de experti in domeniu.
Coniacul Louis XIII este cu atat mai rar si mai ravnit de cunoscatori pentru ca toate ingredientele vin din zona Grande Champagne, cunoscuta pentru cele mai fine coniacuri din lume. Aici au fost amestecate 1.200 de sortimente de vin, dupa care au fost imbatranite in butoaie de stejar mai bine de un secol, pentru a produce aceasta bautura de exceptie.
In cazul unei editii atat de pretentioase, seful cramei se asigura personal ca in fiecare sticla se impletesc exact aceleasi arome, pentru a respecta intocmai etalonul de lux. Cei care au apucat sa guste acest coniac spun ca se pot simti note discrete de prune si curmale, dar si aroma de turta dulce si ghimbir, inainte ca degustarea sa se incheie cu parfumul frunze de tutun.
Editia a fost limitata la numai 738 de sticle, pe care le vei gasi incepand din luna iunie in cele mai pretentioase magazine din Londra, urmand ca... mai mult
Sambata, 23 Martie 2013, ora 00:00
Desi China sufera de pe urma incetinirii cresterii economice, apetitul pentru produse de lux se mentine. Remy Martin, producatorul faimosului coniac Louis XIII, care se vinde la un pret mediu de 2500 euro sticla, este unul din castigatori.
Directorul Executiv Remy Martin, Patrick Piana, sustine ca vanzarile inregistrate de coniacul Remy Martin au inregistrat cresteri in Asia, unde "apetitul pentru produse de o calitate recunoscuta este foarte mare".
Cea mai mare crestere a vanzarilor, anul trecut, a fost inregistrata la segmentul reprezentat de branduri de lux, din gama "Extra Old". La nivel global, valoarea livrarilor de coniac de lux a crescut cu 16,9% in 2011, pana la 8,5 miliarde de dolari, potrivit Reuters
Desi analistii se intreaba cat timp cererea pentru produsele de lux in Asia va continua sa creasca, cel mai probabil bauturile fine vor fi in continuare la mare cautare, riscul sporind mai degraba la achizitiile importante, precum masinile de lux.
"Remy Cointreau are o perspectiva de crestere organica puternica, ce provine din cererea din China pentru coniac fin", a declarat Trevor Stirling, analist la firma de cercetare Bernstein.
Louis XIII, coniacul simbol
Coniacul Louis XIII dateaza din 1874, iar o mare parte a atractiei milionarilor chinezi pentru acest produs rar este data de procesul de productie complex, ce poate fi considerat aproape un ritual.
Remy Martin a declarat ca foloseste strugurii de cea mai buna calitate din regiunea... mai mult
Luni, 22 Octombrie 2012, ora 18:29
Coniacul este bautura barbatilor rafinati si stilati, a oamenilor de afaceri si a bogatilor lumii. Fie ca iei o cina cu un partener de business sau te relaxezi dupa o zi grea la birou, un pahar de coniac este cea mai potrivita bautura.
Cu o istorie de secole in spate, coniacul se savureaza prin tehnici bine studiate de cei pasionati, si care nu pot fi incalcate.
Numele bauturii vine de la regiunea "Cognac", din Franta, recunoscuta de secole ca fiind una dintre cele mai pretioase producatoare de vinuri. Aici s-au nascut bauturi rafinate inca din secolul al treilea al erei noastre.
Cum se savureaza acesta si care sunt cele mai bune branduri?
Istoria coniacului este presarata cu nume de regi si aristocrati, razboaie si oameni de afaceri. In ciuda vremurilor tumultoase prin care a trecut, produsul a continuat sa devina din ce in ce mai bun si mai apreciat, secol dupa secol. Unii se refera la coniac ca fiind "spiritul zeilor".
Printre cele mai populare marci din lume se afla Remy Martin X.O., Hennessy X.O. si Martel Cordon Bleu.
Servirea si degustarea coniacului, o arta formata de-a lungul secolelor
In primul rand, este necesar sa alegi paharul potrivit, cel mai recomandat fiind cel in forma de lalea. In acesta, vei turna nu mai mult de 20 - 25 mililitri de coniac, dupa care vei incalzi paharul in palma mainii timp de 8 - 10 minute.
Pentru a avea o experienta completa, trebuie sa-ti pui in functiune toate simturile, asa ca pasul urmator va fi sa... mai mult
Sambata, 31 Martie 2012, ora 00:00
Vanzarile de coniac la nivel mondial au atins un record anul trecut, de cinci sticle pe secunda, datorita cererii solide din China, potrivit asociatiei patronale de profil BNIC.
Numarul sticlelor de coniac vandute a crescut in 2011 cu 6,4%, la 162,9 milioane, iar volumele au crescut cu 20% in China.
De altfel, tarile din Orientul Indepartat au generat peste o treime din cererea globala de coniac in 2011, inregistrand o crestere de 14,4%.
In Europa, vanzarile de coniac au urcat cu doar 0,4%, la 46,9 milioane de sticle, in timp ce in America de Nord a fost inregistrata o crestere de 3,2%, la 50,8 milioane de sticle.
Directorul general al Remy Cointreau a declarat pentru Reuters ca este optimism in privinta vanzarilor din acest an, cererea din Asia si revenirea pietei SUA compensand pentru conditiile dificile din Europa. mai mult
Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 15:45