Top shopping: Cu ce te rasfeti in acest weekend?

Sambata, 15 Iunie 2013, ora 00:00
2476 citiri
Top shopping: Cu ce te rasfeti in acest weekend?
Foto: privilegendclub.com

Fie ca esti in cautarea unui cadou, fie ca iti doresti o achizitie care sa-ti faca ziua mai frumoasa, Business24 iti prezinta cateva idei elegante de cumparaturi.

Prima propunere este un bol special in care caviarul poate sta inconjurat de gheata, urmata de o sticla de coniac Hennessy Richard - Luxury Edition, un parfum barbatesc "de weekend", un costum de baie deosebit de elegant si o statie de andocare inedita, pentru iPhone.

Iar pentru ca timpul este unul din cei mai mari inamici in ziua de astazi si poate nici de foarte multa rabdare nu mai dispui, majoritatea propunerilor noastre pot fi achizitionate online.

Bolul special pentru caviar David Linley este realizat manual din cristal, lemn de nuc si are brate nichelate. Bratele nichelate tin un bol mai mic de cristal suspendat deasupra bolului mai mare, umplut cu gheata, astfel incat invitatii tai vor servi la temperaturi optime caviarul.

Foto: GiftVault

Bolul special are, astfel, un diametru de 22,5 centimetri si costa 950 de lire, iar tu il poti comanda online de pe site-ul specializat in cadouri GiftVault.

Foto: Borealy

O sticla Henessi Richard, lider mondial in materie de coniac, poate fi cel mai elegant cadou pentru un domn, tot atat de bine cum ar putea fi o achizitie de suflet pentru tine, pe care sa o savurezi cu oameni importanti in diverse momente din viata ta.

Henessi Ricard are cea mai mare rezerva de "apa vietii" cu vechime din intreaga lume si a fost certificat drept cel mai natural distilat din lume.

Pretul sau este de 13.000 de lei, in varianta "Luxury Edition", ce include o cutie acoperita cu 14 straturi de lac si pentru realizarea careia mesterii au lucrat manual timp de 30 de ore.

Poate fi comandat de pe site-ul romanesc Borealy.

Foto: Harrods

Pentru ca e weekend si e vara, cel mai bine ti s-ar potrivi acum un parfum barbatesc ce imbina aromele de citrice. Burberry Beauty Weekend Men la 100 de mililitri e o varianta potrivita, avand note de grapefruit, lamaie si mandarina, alaturi de mosc, miere si chihlimbar.

Parfumul costa 22,75 de lire sterline si poate fi comandat online de pe site-ul Harrods. Livrarea pana in Romania te mai costa inca 20 de lire sterline si dureaza intre 6 si 10 zile.

Foto: La Perla

Pentru urmatoarea vacanta ai nevoie de un costum de baie tot atat de elegant ca si tinutele pe care le porti in fiecare zi, iar Business24 iti recomanda un model ce aduce aminte de croazierele cu yachtul atat prin denumirea sa, cat si prin detaliile care il decoreaza.

Costumul Yachting Underwired costa 143 de lire si poate fi comandat online de pe site-ul La Perla, dar si din Bucuresti, de la retailerul de pe Calea Victoriei, nr.118.

Foto: Luxatic

Daca esti pasionat de masini si muzica, sau esti in cautarea unui cadou pentru un astfel de pasionat, poti alege iXoost, o statie aparte de andocare pentru iPhone. Statia arata exact ca esapamentul unei masini, fiind realizata chiar din mai multe tevi de esapament.

Poti comanda o varianta personalizata in variata V8, V10 si V12, in orice culoare iti doresti tu si poate fi imbracata si in piele, in orice proportie doresti tu. Pretul pentru modelul in V8 porneste de la 5.000 de euro, cel in V10 de la 65.000 de euro si pentru cel in V12 pretul porneste de la 6.800 de euro.

Daca iti doresti si tu o astfel de statie personalizata, ii poti contacta direct pe cei de la iXoost din Italia, care se vor ocupa personal de solicitarea ta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cumparaturi online, #ce cumpar azi, #idei de cadou, #idei cumparaturi , #Shopping