Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile

Vineri, 26 Aprilie 2024, ora 18:48
190 citiri
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajați la birou FOTO Pixabay

Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Cele mai multe joburi disponibile sunt în Finlanda - 113 posturi (vopsitor pentru tratarea industrială a suprafeţelor, muncitor necalificat în agricultură - culegător de fructe şi legume, maşinist CNC) şi Letonia - 30 de posturi (sudor).

În Germania sunt puse la dispoziţie 28 de posturi (sudor, fizioterapeut, tehnician electronist, lucrător în producţie - procesare produse din carne); Norvegia - 21 de posturi (electrician, măcelar, supraveghetor fermă); Spania - 15 posturi (şofer autocamion); Belgia - 14 posturi (tehnician reţele de telecomunicaţii, macaragiu, electrician iluminat stradal, electrician tensiune medie, muncitor necalificat în agricultură); Estonia - 10 posturi (muncitor în construcţii); Austria - 5 posturi (tehnician producţie); Olanda - 3 posturi (şofer de autobuz); Danemarca - 1 post (proiectant inginer mecanic).

”Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 1 - 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de bază/bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză”, se arată în comunicatul AMOFM.

...citeste mai departe despre "Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile" pe Ziare.com

#locuri de munca, #angajatori Europa, #AMOFM, #romani , #Stiri Locuri de munca