Royal Courtesan, un viciu care te poate lasa mai sarac cu 1 milion de dolari

Sambata, 08 Aprilie 2017, ora 00:00
5429 citiri
Royal Courtesan, un viciu care te poate lasa mai sarac cu 1 milion de dolari
Foto: Extravaganzi

Cel mai scump trabuc din lume, Royal Courtesan, pare destinat intr-adevar capetelor incoronate, acesta atingand pretul de 1 milion de dolari.

Cu toate acestea, producatorii sai, Gurkha Cigars, nu se tem ca vor duce lipsa de clienti, in conditiile in care trabucurile cu pret exorbitant sunt realizate si prezentate in conditii cu totul si cu totul exceptionale, ne anunta Extravaganzi.

In primul rand, daca iti satisfaci placerea de a comanda un astfel de trabuc, nu te astepta sa il primesti prin posta. Royal Courtesan iti va fi livrat printr-un curier special direct acasa, mesagerul purtand o impecabila uniforma de valet al unei case de lux, inclusiv imaculate manusi albe care poarta pretioasa incarcatura.

In al doilea rand, trebuie sa stii de la inceput ca frunzele de tutun care compun trabucul sunt imbibate in coniac Remy Martin's Black Pearl Louis XIII, o licoare a carei valoare este de 165.000 de dolari/sticla.

Mai mult, tutunul este crescut intr-o zona speciala din Himalaya, iar pentru stropirea acestuia s-a folosit doar apa din insula Fiji. Nici procesul de fabricare a tigarii de foi cu pret astronomic nu este unul obisnuit.

La realizarea trabucurilor Royal Courtesan sunt folositi artizani legati la ochi, scopul "torturii" fiind ca acestia sa se concentreze cu toate celelalte simturi asupra procesului de rulare a trabucurilor de lux.

"O astfel de tigara este destinata numai acelor care isi doresc cea mai exclusiva, cea mai de lux si cea mai ostentativa experienta pe care ti-o poate oferi un trabuc fin", explica Kaizad Hansotia, directorul Gurkha Cigars.

Si prima impresie lasata de trabucul de lux iti va confirma intru totul spusele producatorului. Royal Courtesan vine invelit in foita de aur, iar banda sa de desfacere este incrustata cu diamante de 5 karate, detalii care justifica pretul extravagant pe care il are acest trabuc.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#trabuc Royal Courtesan, #trabuc scump, #trabucuri Gurkha, #produse lux , #Stil de viata