Incursiune intr-o lume exclusivista: colectia Armani-Bugatti

Sambata, 09 Iulie 2016, ora 00:00
2485 citiri
Incursiune intr-o lume exclusivista: colectia Armani-Bugatti
Foto: Armani

In lumea posesorilor de super-masini este bine sa dai dovada nu doar de extravaganta, ci si de clasa, iar pentru acest lucru te poti baza oricand pe colaborarile dintre numele mari ale modei si Bugatti.

Celebra casa de moda italiana Giorgio Armani a realizat o serie limitata de genti de voiaj si tinute masculine dedicata celui mai nou bolid produs de Bugatti, senzationalul Chiron, anunta revista Luxatic.

Este cazul sa te accesorizezi asa cum trebuie pentru a face impresie atunci cand cobori din super-masina Bugatti Chiron.

Imaginea de barbat sofisticat nu a fost greu de conceput pentru designerii Armani, acestia osciland intre stilul modern al unui gentleman si tinutele golf, tipice anilor '30-'40, cand numele Bugatti simboliza luxul exclusivist in materie auto.

Emblema marcii auto, in forma de potcoava de cal, apare pe orice accesoriu din aceasta serie limitata Giorgio Armani.

Seria exclusivista Armani-Bugatti vine cu produse numerotate, detaliu menit a te asigura ca nu ai de-a face cu falsuri.

Colectia consta intr-o serie de accesorii realizate din piele fina de vitel prelucrata cu grija de artizanii casei de moda italiene si prezentate in trei nuante: coniac, verde kaki si albastru.

Astfel, ai ocazia sa optezi pentru o servieta tip business, o geanta de umar si o pereche de incaltaminte realizate in atelierele Armani si dedicate exclusivistei marci auto.

Armani a adaugat si alte mici accesorii editiei limitate Bugatti, aceastea incluzand portmonee, curele si genti pentru cosmetice realizate din piele de vitel sau de crocodil.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinute Armani, #accesorii masculine, #colectie Armani Bugatti , #Tinute