Unde savurezi un coniac fin?

Sambata, 10 August 2013, ora 00:00
3357 citiri
Unde savurezi un coniac fin?
Foto: The Connaught

Cele mai bune "cognac bars" din lume se afla in Londra, New York si Paris, sustine Bernard Hine, ambasadorul producatorului de bauturi fine Hine si Cognac in intreaga lume.

Lista, insa, nu se opreste aici, expertul iti recomanda concret cateva baruri din intreaga lume pe care nu poti sa le ratezi, daca ajungi in zona.

Recomandarile tin cont de varietatea de bauturi fine la care ai acces, atmosfera in care savurezi coniacul, dar si competentele personalului care ar trebui sa iti dea cele mai bune sfaturi si sa fie pregatit sa iti raspunda la orice intrebare.

Foto: The Connaught

Pe primul loc se afla localul The Coburg din The Connaught Hotel, Londra. Aici vei gasi o lista exhaustiva de cocteiluri care include si faimoasele Alexander, Sidecar, Sazerac, dar si salate, sendvisuri si tapas create de chef Helene Darrouze.

Foto: Life Prive

Un alt local in care vei fi servit cu cele mai bune bauturi fine, tot din Londra, este Annabel's din Berkley Square.

Cunoscut drept unul dintre cele mai elegante cluburi private din lume, Annabel's iti pune la dispozitie o serie de bauturi fine de la Courvoisier, Hennesy, Hine pana la Martell si Remy.

Odata intrat in acest club privat, vei avea acces si la Hine Cigar Reserve.

Foto: Trip Advisor

La 20 de minute de Edinburgh, Scotia, se afla Champany Inn din Linlithgow, barul care ocupa locul trei in topul localurilor in care poti savura cele mai bune bauturi fine.

Foto: Gunsonpegs

Pe locul patru se afla Corse Lawn din Cheltenham, Marea Britanie. Aflat in zona rurala din Costwolds, localul este perfect pentru a savura un coniac, dupa cina.

Foto: Exigenz

In inima Parisului se afla hotelul Burgundy, cu barul sau Le Baudelaire, care iti pune la dispozitie o colectie serioasa de coniacuri intr-o atmosfera extrem de luxoasa.

Foto: Yelp

La Brandy Library din New York vei gasi una dintre cele mai mari colectii de whisky si rom, iar personalul este extrem de bine instruit si iti poate oferi sfaturi in orice moment, apreciaza Hine intr-un interviu acordat Drinks International.

Foto: Ritz Carlton

In top se mai regaseste si Churchill Bar de la hotelul Ritz-Carlton din Guanzhou, China, tot pentru personalul bine pregatit, pentru luxul si varietatea de bauturi fine si trabucuri.

Foto: Luxique

Intre preferintele expertului se numara si localul Raffles din Singapore, un hotel ce dateaza din secolul al 19-lea care are un "martini bar", un bar al scriitorilor (in cinstea marilor scriitori care au savurat bauturile fine in timp ce au scris opere de arta in acel loc) si sala "Bar and Billiard Room", care gazduieste doua mese de biliard din 1870.

Foto: La Charente

In regiunea rurala Charente din Franta, mai exact in Bassac, vei gasi localul L'Essille, pe care expertul ti-l recomanda cu drag.

#cele mai bune cognac bars, #coniac fin, #local coniac fin , #Baruri