De ce să cumperi băuturi alcoolice de pe FineStore.ro? 3 motive întemeiate

Miercuri, 29 Decembrie 2021, ora 11:47
739 citiri
De ce să cumperi băuturi alcoolice de pe FineStore.ro? 3 motive întemeiate

Oferta variată de produse de calitate, prețurile bune și livrarea rapidă sunt doar câteva dintre motivele pentru care merită să vizitezi site-ul FineStore.ro, în situația în care ești în căutare de băuturi alcoolice rafinate, pe care să le pui pe masa de sărbători sau să le oferi în dar celor la care vei merge în vizită în zilele festive.

Din oferta celui mai mare magazin online de băuturi alcoolice fac parte peste 3.000 de produse originale. Toate produsele comercializate de FineStore sunt achiziționate fie de la producători din România, fie de la marile case de distribuție din Olanda, Germania, Franța, Austria sau Italia. În acest mod, este eliminat intermediarul, iar prețurile sunt apropiate de cele ale producătorilor.

Băuturi de la branduri renumite, la prețuri bune

De la whisky, rom, vodkă, tequila, gin, lichior, coniac, vin, vin spumant sau șampanie și până la băuturi tradiționale, oferta FineStore.ro satisface până și cele mai pretențioase gusturi. Printre brand-urile care se regăsesc în oferta celui mare mare magazin online de băuturi alcoolice, cu prețuri mici de sărbători, se numără: Masi, June, Mozart, Gosset, Crystal Head Vodka, Foss Marai, G Vine, Clase Azul, Frapin sau Dictador, unul dintre cele mai apreciate şi premiate romuri din lume.

Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților, pe lângă prețurile mici, la fiecare două săptămâni, specialiștii FineStore.ro completează oferta cu produse noi, ca urmare a studiului continuu de piață, dar și a sugestiilor clienților, fie ei persoane fizice sau reprezentanți din domeniul HoReCa.

Pentru a le facilita clienților alegerile, pe site-ul FineStore.ro, fiecare produs este însoțit de o descriere amănunțită referitoare la istoria sortimentului, notele degustării, premii, caracteristici și opinii.

Un alt beneficiu oferit de FineStore.ro este livrarea rapidă, care se face în una-două zile lucrătoare, exceptând perioadele aglomerate. Pentru comenzile care depășesc valoarea de 199 de lei, livrarea este gratuită. În plus, pentru clienții care solicită livrarea la adrese multiple, FineStore.ro asigură și acest serviciu.

Produsele pot fi ridicate și personal din depozitul FineStore, din Șoseaua de Centură Nr.30A, loc. Tunari, jud. Ilfov, sau din magazinul din Bulevardul Aerogării, Nr. 2-8, Sector 1, București. Anul viitor, FineStore își propune să deschidă noi magazine și în alte locații din București în care să-și întâmpine clienții! La mulți ani!

#bauturi fine, #finestore, #whisky, #rom, #vodka, #tequila, #gin, #lichior, #coniac, #vin , #Stiri Lifestyle