Consumatorii romani nu pot verifica daca un produs este cu adevarat bio sau traditional, producatorii pot spune orice minciuna, iar aceasta problema poate fi rezolvata prin modificarea legislatiei, a
Cultura, arhitectura, muzee, traditii si preparate cu gust adevarat romanesc, pe care, pentru multi dintre noi, nu le poate egala nicio alta bucatarie internationala: in 2019, toate drumurile duc la
Febra cumparaturilor a cuprins din nou Romania, la inceput de primavara, si, pentru ca timpul nu ne mai permite sa strabatem magazinele, online-ul este cea mai la indemana solutie.
Novacul afumat din Tara Barsei a devenit al patrulea produs romanesc recunoscut in UE, dupa Telemeaua de Ibanesti, Magiunul de Topoloveni si Salamul de Sibiu.
Dupa ce in ultimii ani peisajul autohton a fost luat cu asalt de linii de cafenele, baruri si pub-uri care ofera clientelei o cale moderna si placuta de socializare si relaxare, cea mai actuala
Ministrul propus al Agriculturii, Achim Irimescu, vrea sa inregistreze "kurtos kolac" ca produs traditional romanesc, dar si salamul de Sibiu, telemeaua de Ibanesti si pestele Novac Afumat.
Costin Irimia este de profesie arhitect, a absolvit Institutul de Arhitectura Ion Mincu in anul 1999. Vreme de 12 ani a condus o antrepriza de constructii hidrotehnice si, alergand prin tara pe unde
Printre cele mai profitabile sectoare de business online ale verii 2015 s-au numarat comertul cu haine pentru ocazii speciale si comertul cu bijuterii.
Promovarea Magiunului de prune Topoloveni, produs 100% romanesc, continua la nivel international, iar la inceputul acestui an este prezentat oficial la Winter Fancy Food Show San Francisco, cea mai
Marcelo Mihai a descoperit un gol existent pe piata microcadourilor: cadourile care au un mesaj amuzant si un pret bun. In consecinta si-a creat propriul brand, "Atentie!", si a gandit "ciocolata cu
Sase producatori traditionali din judetul Arges au primit sambata din partea ministrului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Daniel Constantin, atestatele pentru 20 de produse, in cadrul targului de
La 100 de ani de traditie si peste trei ani de recunoastere internationala, magiunul de prune Topoloveni va fi promovat pana la finele anului 2016 cu ajutorul fondurilor accesate de la Uniunea
Respectand traditia anilor trecuti, Fabulous Baskets a lansat colectia speciala de cosuri cadou care contine produse naturale, traditionale, realizate manual in Romania. Colectia de cosuri cadou
Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale - Directia Generala Industrie Alimentara a emis primul atestat de produs traditional. Acesta a fost acordat produsului "Painea Traditionala Adriana",
In varsta de 35 de ani, Diana Stanciulov sau "tanara magiunareasa", cum ii spun prietenii, si-a asumat responsabilitatea promovarii magiunului de Topoloveni. Diana Stanciulov a ales inca de pe
Fabulous Baskets a lansat o colectie speciala de cosuri cadou pentru sarbatorile de iarna. Anul acesta le puteti oferi celor dragi un brad natural in ghiveci. Pe langa produse naturale traditionale,
Magiunul de prune Topoloveni ar putea intra pe piata elvetiana, in marile lanturi de magazine cu produse bio si naturiste, magiunul fiind recomandat chiar de ambasadorul Confederatiei Elvetiene la
Micul este salvat, iar in decurs de trei luni va fi declarat produs traditional romanesc, a afirmat luni ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, referindu-se la directiva europeana potrivit careia
Vlad Andries conduce trei afaceri, la doar 28 de ani, cea mai recenta fiind o investitie de 30.000 de euro cu care spera sa ajunga la "break-even" chiar la sfarsitul lui 2013.
Romania avea inregistrate 3.850 de produse alimentare in Registrul de atestare a produselor traditionale, la finele anului 2011, cu aproape 1.000 mai multe decat in 2010, ponderea cea mai mare fiind
Magiunul de Topoloveni a fost ridicat la rang european. Este primul produs alimentar romanesc care a primit distinctia Europei si care se mandreste cu peste 8 premii internationale."Pe jurnalul UE
MDTR a incheiat un protocol de colaborare cu societatea Sonimpex Serv Com SRL, singurul producator al magiunului de Topoloveni, cu privire la promovarea brandului de turism al Romaniei pe borcanele
Cu o traditie multimilenara, tara noastra beneficiaza de numeroase atuuri in producerea vinului. Renascuta cu fonduri europene, viticultura romaneasca poate juca o mare sansa, data de o productie
Serviciul A"Client SpecialA" este un serviciu adresat companiilor, dedicat loializarii, motivarii si premierii angajatilor, fidelizarii clientilor si partenerilor de afaceri.Serviciul Client Special,
Vinul si gastronomia romaneasca fac parte din potentialul turistic al Romaniei si cele doua componente turistice trebuie promovate cat mai mult in strainatate, a declarat presedintele Asociatiei
O investitie in imaginea si identitatea firmei este necuantificabila. Mai poate fi ea numita investitie sau sunt bani trecuti in contul de pierderi?Grupul de investitori se simte excelent in avion,
Dezechilibre majore zguduie "real-estate"-ul romanesc. Stiti ce se intampla in Pantelimon, Berceni sau Militari, in viziunea unui studiu de specialitate? "Semi-ghettoizare"!