Cofetaria Minimal, de 25 de ani pe gustul bucurestenilor

Marti, 17 Mai 2016, ora 10:40
2906 citiri
Cofetaria Minimal, de 25 de ani pe gustul bucurestenilor

Dupa ce in ultimii ani peisajul autohton a fost luat cu asalt de linii de cafenele, baruri si pub-uri care ofera clientelei o cale moderna si placuta de socializare si relaxare, cea mai actuala tendinta de pe piata bucuresteana pare sa fie reprezentata de cofetariile si patiseriile traditionale.

Tot mai multi locuitori ai capitalei cauta gustul clasic al deserturilor romanesti si o ambianta care sa le aminteasca de copilarie.

In acest moment, afacerile care prospera sunt cofetariile cu traditie care ofera produse variate si de calitate intr-o locatie cocheta unde clientii se pot aseza la masa pentru a savura desertul preferat.

Printre numeroasele firme de acest fel din Bucuresti se remarca Cofetaria Minimal, o companie cu capital privat 100% Romanesc si o indelungata experienta, care in luna mai 2016 implineste 25 de ani de la lansare.

Incepand cu anul 2013, anual compania a inregistrat o crestere a cifrei de afaceri de minim 10% comparativ cu anul precendent.

Minimal reuneste toate calitatile unei cofetarii de succes, dovada acestui lucru fiind cele 7 locatii ale sale care ofera livrare la orice adresa din Bucuresti.

In timp, firma si-a construit imaginea unei cofetarii apropiate de gusturile bucuresteanului obisnuit, motiv pentru care punctele sale de desfacere nu se afla in zone pretentioase sau in mall-uri.

Acestea sunt strategic amplasate in zone comerciale traditionale de mare importanta, in apropierea principalelor nuclee ale capitalei, unde traficul pietonal este intens.

Astfel fiecare locuitor al Bucurestiului are sansa de a descoperi cofetariile firmei in drumul sau spre casa dupa o zi plina de munca.

Iar pentru cei care nu au timpul necesar pentru a-si cumpara deserturile in modul traditional, exista posibilitatea comandarii produselor online direct de pe site-ul companiei. Aceasta solutie moderna si accesibila este o buna modalitate de a ajunge la un numar cat mai mare de clienti.

Produsele firmei se remarca prin faptul ca reprezinta o selectie diversificata de retete original romanesti si frantuzesti dintre cele mai populare.

Fiecare produs este preparat din ingrediente de calitate furnizate de renumiti producatori europeni. Ciocolata belgiana Callebaut, ciocolata italiana Icam, untul german Oldenburger Dairy, untul Olympia Dairy si frisca Elle & Vire sunt doar cateva dintre ingredientele de exceptie care ofera un gust superior deserturilor Minimal.

Pana si gemurile si dulceata folosite la anumite retete sunt de exceptie. Acestea sunt preparate de personalul cofetariei din fructe proaspete alese cu grija.

Compania cunoaste valoarea unor cofetari cu experienta si pregatire superioara astfel incat investeste in mod regulat in dezvoltarea angajatilor sai oferindu-le programe de formare profesionala in cadrul unor cursuri de specialitate sustinute de cofetari cunoscuti atat romani precum Anton Bancilla, cat si francezi precum Nicolas Richard si Stephane Glacier.

In urma acestor traininguri, cofetarii Minimal dobandesc cunostintele necesare pentru a prepara retete fine care sa aiba un gust si un design spectaculos.

Elementul de noutate este cheia catre inima clientelei. De aceea firma a lansat de curand o gama de inghetata italiana preparata dupa retete originale si din ingrediente naturale de calitate.

Popularitatea acestor produse s-a facut simtita deja reflectandu-se in incasarile sale, motiv pentru care exista deja planuri pentru crearea unei linii de praline si ciocolata hand made dedicate clientilor care doresc o alternativa rafinata pentru sortimentele de ciocolata aflate pe piata.

Cofetaria Minimal este unul dintre putinele branduri 100% romanesti de succes de pe piata. Acest jucator cheie este unic prin experienta, diversitatea produselor si calitatea oferita.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cofetaria Minimal Bucuresti, #cofetarie comanda, #cofetarie traditie Bucuresti , #Cafenele