Diverse studii ne sfatuiesc sa ne ferim de aditivii alimentari, asa numitele E-uri, pentru ca ar fi daunatori pentru sanatatea noastra. Adevarul este, insa, ca gasim in magazine din ce in ce mai
Condimentele si mirodeniile pot face diferenta dintre o mancare buna si una mediocra. Fiecare are favoritele lui, fie ca e vorba despre piper, nucsoara sau curry. Cei mai multi dintre noi le folosim
Dr. Erika Schwartz are 65 de ani si a plecat din Romania la 16 ani, impreuna cu familia sa. Abia in anii 2000 a reusit sa descopere frumusetea plaiurilor mioritice si sa se bucure de gustul mancarii
Rio de Janeiro este cel de-al doilea cel mai mare oras din Brazilia, aflat pe coasta Atlanticului de Sud. Rio este recunoscut in intreaga lume pentru peisajele ce-ti taie respiratia, pentru oamenii
Restaurantele de tip fast-food sunt percepute ca oferind nu numai preparate gustoase, ci adevarate momente de rasfat culinar, intr-un mediu placut si relaxant.
Ciprian Stancu a creat Republica BIO, singurul magazin din Romania in care absolut toate produsele au certificat ecologic, dupa o experienta personala care i-a demonstrat ca poti scapa de alergii
Incepand din luna august 2015, Chef Foa si echipa Flavours vor deschide in premiera un nou Food Court in cadrul Scolii Americane Internationale din Bucuresti (AISB).
Fast food-ul contine, de regula, prea multe calorii si o nutritie slaba. Daca fast food-ul este o componenta obisnuita a dietei dumneavoastra zilnice, in acest moment va puteti confrunta cu probleme
Mancarea copiilor este o adevarata provocare, iar cand aduni intr-un loc mai multi copii de toate varstele, sarcina devine si mai dificila. Stiind toate aceste lucruri, Antonia Condurovici si Alina
Alimentatia raw vegan, care se bazeaza pe un procent cat mai mare de cruditati, este subiectul a mii de articole pro si contra in ultimii ani, multi dintre sustinatorii sai explicand de ce este este
Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, este gata sa schimbe din temelii industria fast-food din tara sa. Liderul de la Kremlin va sprijini crearea unui lant de restaurante fast-food "patriotice", care
Cativa romani au dezvoltat o aplicatie care ii ajuta pe bucuresteni sa comande mancare sanatoasa si potrivita nevoilor fiecaruia. Pana acum au fost investiti in acest proiect 200.000 de dolari, o
Dieta raw vegan este ultima tendinta in materie de dieta sanatoasa, fiind numita si "curentul alimentatiei vii". Pe langa capacitatile sale de detoxifiere, aceasta imbunatateste sistemul imunitar si
Oamenii petrec o buna parte din zi, preparand mancare si hranindu-se si multi si-ar dori sa mai poata sta in pat cateva minute in plus, in loc sa pregateasca micul dejun inainte de a pleca la
Desi vinde mancare de fast-food in intreaga lume, McDonald's isi sfatuieste angajatii sa nu puna gura pe asa ceva si sa mearga in alta parte sa manance.
Dr. Gheorghe Mencinicopschi sustine ca a te trezi cu 30 de minute mai devreme dimineata poate fi extrem de benefic pentru santatea ta. In acea jumatate de timp ar trebui sa poti incropi un mic dejun
Gabriela Alexandrescu, presedinte executiv Salvati Copiii, si-a dedicat cariera in intregime apararii drepturilor copilului. A refuzat un post la BANCOREX in 1991, pentru organizatia pe care astazi o
George Bakopanos, directorul general Snack Attack Romania, vorbeste despre norocul pe care l-a avut in cariera. S-a ambitionat sa intre intr-o afacere pe cont propriu de la o varsta frageda si, de
Camelia Sucu se intoarce la prima sa dragoste, medicina, punand bazele unui business pe o nisa neexploatata inca, adresandu-se celor care simt nevoia unei vieti sanatoase.
Mancarea "fast-food" sanatoasa este o afacere cu potential urias in Romania. O spune chiar Lucian Trofin, directorul general Eisberg, omul care a vazut in urma cu mai bine de patru ani un anumit tip
Radu Tanase, impreuna cu arhitectul Bogdan Jantea, puneau in 2010 bazele restaurantelor Calif, o afacere care, in 2013, urmeaza sa atinga o cifra de afaceri de 600.000 de euro.
Un tabloid din Marea Britanie a desemnat un mic orasel din aceasta tara drept capitala obezitatii. Potrivit unui articol publicat in presa britanica pe suprafata micutului orasel se afla extrem de
George Butunoiu vorbeste despre micul sau bistrou boem ce a ajuns acum "mare", la propriu. Impreuna cu chef David Contant, omul de afaceri si-a propus sa aduca in Bucuresti bucataria frantuzeasca
Craciunul si Sarbatorile de Iarna reprezinta, probabil, principala perioada de sarbatori a anului, avand semnificatii diverse in mentalul romanesc - de la valentele religioase la vacanta, de la
Restaurantele cu produse bio pot fi o alegere inteleapta, fie ca doresti sa iei o masa cu familia, fie ca iei pranzul sau cina cu partenerii de afaceri. Aici ai parte de mancare sanatoasa, preparata