O romanca ii invata pe americani secretul tineretii vesnice

Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 08:17
1285 citiri
O romanca ii invata pe americani secretul tineretii vesnice
Foto: Facebook/Dr. Erika Schwartz

Dr. Erika Schwartz are 65 de ani si a plecat din Romania la 16 ani, impreuna cu familia sa. Abia in anii 2000 a reusit sa descopere frumusetea plaiurilor mioritice si sa se bucure de gustul mancarii traditionale intr-un restaurant local.

In timpul anilor petrecuti in strainatate, cei mai multi in America, dr. Erika Schwartz ar fi gasit formula tineretii vesnice, dupa cum sustine presa din intreaga lume. Mai exact, este vorba despre o terapie pe baza de hormoni combinata cu un stil de viata sanatos, rezultatul principal fiind prevenirea imbatranirii.

Plecata de mica din Romania, in timpul regimului lui Nicolae Ceausescu, Erika Schwartz nu mai are foarte multe amintiri din acea perioada, totusi nu poate uita cozile la care trebuia sa stea familia sa pentru a lua mancare sau zilele reci in care ramaneau fara caldura in apartament.

Care a fost drumul sau pana in America, dar si cum functioneaza terapia si programul la care au apelat peste 100.000 de persoane ne-a explicat chiar... citeste mai departe despre "O romanca ii invata pe americani secretul tineretii vesnice - cum a regasit Romania dupa zeci de ani Interviu" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Erika Schwartz romanca medic, #Dr Erika Schwartz, #terapie hormoni Erika Schwartz , #Stiri Viata sanatoasa