Serveste o cina bio-eco, high class

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 00:00
3200 citiri
Serveste o cina bio-eco, high class

Restaurantele cu produse bio pot fi o alegere inteleapta, fie ca doresti sa iei o masa cu familia, fie ca iei pranzul sau cina cu partenerii de afaceri. Aici ai parte de mancare sanatoasa, preparata dupa sfaturile nutritionistilor si iti ofera o multime de vinuri premiate si specialitati internationale.

Toate produsele sunt achizitionate de la ferme si producatori cu atestari de produse exclusiv bio-eco. In plus, meniurile pot fi personalizate in functie de gusturile, dorintele si solicitarile tale, existand si meniuri speciale pentru copii.

Miko Palace Cafe, Violeta's Vintage Kitchen, Fibrio sau Mandala sunt cateva nume de astfel de restaurante din Bucuresti in care vei gasi doar meniuri eco.

Pentru a afla mai multe despre stilurile lor, despre mancarea, bautura si atmosfera unui astfel de restaurant, am stat de vorba cu un reprezentant al businessului gastronomic bio-eco, Vanessa Dragan - Miko Palace Cafe.

Ea recomanda o serie de preparate din bucataria internationala, preparate avand la baza produse naturale "care imbina perfect iscusinta bucatarilor nostri cu savoarea felului de mancare recomandat de noi".

Ne vorbeste despre file de Dorada Regala copt pe crostini cu pesto de busuioc si rosii confiate, despre muschi de vita argentinian la gratar cu cartof "rosti" si sos demiglace dar si despre pieptul de pui tailandez, tras la tigaie cu sos de soia si ulei de susan, susan negru si coriandru prajit. Toate cu produse de la producatori bio-eco certificati.

Mancarea sanatoasa nu merge decaat alaturi de vinuri de prestigiu medaliate anual la Internationala Wine Competition, sustine Vanessa Dragan.

"Domeniul Coroanei Segarcea - Sauvignon Blanc Prestige 2011 - medaliat cu aur la concursul San Francisco International Wine Competition 2012 si medalie de aur in 2011 la concursul Citadelles du Vin din Bordeaux, Domeniul Coroanei Segarcea Pinot Noir - medaliat cu argint in 2011 la concursurile internationale, Chablis 1er Cru Bovier - este un vin din Regiunea Chablis (partea de nord a Burgundiei). Un vin excelent in compania unor mancaruri cu peste si fructe de mare", completeaza aceasta.

Ea mai vorbeste si despre Rosso di Montalcino Banfi, cu un buchet moderat intens, cu note de mure si citrice, acest vin lasa o impresie de gratie. Usor de baut, se va consuma rapid, mai ales in compania unor carnuri pe gratar.

Domaine Ceptura rose, poate fi o alta optiune, un Rose bine structurat si destul de echilibrat cu un buchet amplu, rotund si un postgust persistent. Excelent pentru mesele cu fructe de mare sau cu branzeturi semimaturate, subliniaza Vanessa Dragan.

"Restaurantul Miko Cafe are, la prima vedere, un design minimalist si modern, dar cei care ne trec pragul observa de fiecare data cu placere faptul ca, prin detaliile alese, ambientul este, de fapt, parte integranta a superbei cladiri de sfarsit de secol XIX din care face parte.

De la sfesnicele si lampadarele bogat ornamentate din interior la statuile de inspiratie romantica de pe terasa restaurantului, totul emana gratie si rafinament, fara a se transforma in ceva 'incarcat' sau 'obositor' pentru oaspetii nostri, deoarece, asa cum ziceam mai devreme, stilul este totusi unul modern si simplu, in care oricine se poate simti bine, indiferent ca este vorba de o cina de afaceri sau o cina romantica!", a raspuns reprezentantul Miko Cafe, in fata provocarii Business24 de a prezenta conceptul dupa care a creat acest restaurant.

#restaurant bio eco, #restaurant lux bio exo, #cina afaceri bio eco , #Restaurante lux