Riscurile consumului de fast food: Cum afecteaza sistemul digestiv, cardiovascular, respirator sau nervos

Joi, 11 Iunie 2015, ora 13:35
1535 citiri
Riscurile consumului de fast food: Cum afecteaza sistemul digestiv, cardiovascular, respirator sau nervos

Fast food-ul contine, de regula, prea multe calorii si o nutritie slaba. Daca fast food-ul este o componenta obisnuita a dietei dumneavoastra zilnice, in acest moment va puteti confrunta cu probleme cu greutatea sau disfunctii ale organelor principale.

Efectele asupra corpului

Mancarea este doar combustibil pentru organism si are un impact direct asupra modului in care va simtiti. Acest tip de masa se refera strict la rapiditatea cu care este servita. In cele mai multe cazuri, asta insemnand mancare procesata, cu un continut ridicat de carbohidrati, zaharuri, grasimi saturate si sare. Aceste mancaruri, in general, contin un numar ridicat de calorii si ofera o valoare nutritionala scazuta, spre nula.

Cand fast food-ul inlocuieste felurile de mancare gatite in casa sau legumele/fructele din alimentatie poate conduce direct si sigur spre o nutritie slaba si sanatate precara.

Atentie! Gheata de la fast food, mai murdara decat apa de la toaleta publica

Efecte asupra ...citeste mai departe despre "Riscurile consumului de fast food: Cum afecteaza sistemul digestiv, cardiovascular, respirator sau nervos" pe Ziare.com

#fast food risc organism, #fast food risc sanatate, #fast food riscuri, #fast food efecte sanatate , #Stiri Viata sanatoasa