Comerciantii trebuie sa respecte reguli mai stricte atunci cand vine vorba de calitatea si siguranta alimentelor, in conditiile in care sute de produse falsificate ajung anual pe piata.
Industria alimentara romaneasca a fost 'zguduita' pe parcursul acestui an de mai multe scandaluri, unele cu ramificatii internationale, cum a fost cel al carnii de cal de la inceputul lunii februarie
Cel mai tanar milionar al tarii, Iustin Paraschiv, omul de afaceri de 31 de ani cu business-uri de 75 de milioane de euro, este cercetat de procurori in cea mai mare frauda din industria alimentara
Este foarte de greu de crezut ca pe rafturile micilor magazine, in boxele de carne din piete sau la shaormerii nu a ajuns carne stricata, a declarat Dragos Frumosu, seful Federatiei Sindicatelor din
Rezultatele finale ale analizei probelor de lapte suspectat de contaminare cu aflatoxina, realizate de ANSVSA, arata ca nivelul substantei a depasit si de sase ori limita maxima admisa in UE.
Germania investigheaza o posibila frauda masiva cu privire la productia si etichetarea oualor ecologice, pe fondul unor ingrijorari crescute provocate de scandalul carnii de cal.
Scandalul carnii de cal ia tot mai multa amploare, in conditiile in care noi produse ce contin carne de cal au fost descoperite si in Portugalia si Austria, iar in Franta au inceput sa se puna
Autoritatile romane au verificat toate informatiile disponibile in cazul carnii de cal, legate inclusiv de procedura de procesare a carnii, si nu au identificat pana in prezent vreo neregula, a
Abatoarele romanesti au iesit deja de sub lupa presei internationale in scandalul carnii de cal. Totusi, dupa cum spune proverbul, "nu iese fum fara foc".
Abonează-te la notificările Business24.ro:
Pentru a vă abona la notificările Business24.ro apăsați butonul de sus Allow sau Permite