Danny Barakat a studiat Managementul Hotelier in Liban si a lucrat in diferite lanturi de cinci stele din Beirut (Liban), Dubai (Emiratele Arabe Unite), Doha (Qatar) si Kuweit, in hoteluri de renume ca Rotana, Moevenpick si Jumeirah.
In clipa de fata este Managing Director in cadrul Administrators Europe SRL, compania care detine restaurantele K-Grill, create pentru a reflecta gastronomia moleculara si o atentie deosebita pentru prezentarea mancarurilor.
Iubeste mancarea libaneza si asemanarile pe care le-a gasit intre poporul roman si cel libanez, din punct de vedere gastronomic, iar pasiunea sa l-a ajutat sa-si dea seama imediat ce ar manca la pranz corporatistii din Piata Victoriei, dar si la ce-ar pofti romanii dupa o sesiune de cumparaturi de weekend la mall.
Mizand pe un design atragator si contemporan, pe mancare gatita "ca la mama acasa" in Liban si pe interactiune speciala cu clientul, Danny Barakat e pregatit sa cucereasca si urmatoarele mall-uri care vor aparea in Bucuresti, dupa ce a dat lovitura in Baneasa, Mega Mall si Victoriei.
Cand si de ce v-ati mutat in Romania?
M-am mutat in Bucuresti in octombrie 2013, pentru a porni aceasta afacere si pentru a dezvolta conceptul K-Grill. Romania se afla in capul listei datorita unor multitudini de factori care au contribuit la un plan solid si usor de dus pana la capat.
Bucurestiul s-a schimbat mult in ultima vreme si s-a dovedit un loc excelent in care sa pornesti un business gastronomic, luand in... mai mult
Sambata, 12 Decembrie 2015, ora 00:00