Daniel Grosu este un artist al bucatariei - creeaza, inoveaza si surprinde in fiecare zi. Recent s-a alaturat echipei The Beef Club, unul dintre cele mai apreciate localuri de fine dining, aflat in apropierea Televiziunii Romane, pe Dorobanti.
Noul Executive Chef la The Beef Club s-a facut remarcat in Romania in 2014, cand a ajuns in finala emisiunii Top Chef, difuzata de postul de televiziune Antena 1.
In acelasi an, el a facut parte din echipa regionala a Romaniei, alaturi de care a castigat medalia de argint la Cupa Mondiala de Gastronomie de la Luxemburg.
Gateste inca de cand era mic, apoi, dupa facultate, a capatat experienta in Marea Britanie alaturi de cei mai mari bucatari din Regat, iar acum aduce in Romania un concept absolut delicios, acela de "sezonalitate" in haute cuisine.
Propunerile sale isi gasesc un ecou tot mai puternic in publicul romanesc, care a invatat sa aprecieze calitatea si designul, doua elemente in care Daniel Grosu este expert.
"Consider ca, pana acum, multe restaurante au preluat gresit ideea de fine dining, limitandu-se la portii mici si preturi nejustificat de mari. Obiectivul The Beef Club inca de la inceput a fost sa schimbe aceasta perceptie, asa ca am fost entuziasmat sa ma alatur echipei", spune Executive Chef-ul restaurantului.
Despre combinatii inedite, dar cu arome spectaculoase, despre noi abordari in ceea ce priveste preparatele de vita si recomandarile sale pentru acest sezon vorbeste Chef Daniel Grosu, intr-un... mai mult
Sambata, 13 Iunie 2015, ora 00:00