Cristian Preotu, directorul Le Manoir, este un om de afaceri pasionat de lucrurile frmoase si incearca sa se inconjoare de ele in permanenta. Chiar si afacerea sa este o intruchipare a bunului-gust, la propriu. Prin ea a adus in Romania produse pe care le gasesti si in Paris sau la Monaco, dar si vinuri rare romanesti.
Experienta sa in gastronomie si vinuri se poate dobandi doar prin degustare, sustine Preotu, care este recunoscut ca succesul sau a avut nevoie si de putin noroc: acela de a intalni oameni pasionati si de a ajunge la cele mai bune restaurante din Europa.
El iti recomanda un foie gras de rata impreuna cu un vin dulce Sauternes si o dulceata de ceapa, sau o branza de capra impreuna cu un vin Pouilly Fume, daca treci pe la magazinul sau de delicatese, iar noi mergem pe mana lui, cand vine vorba de recomandari.
Despre pasiunea pentru arta, muniza, gastronomie, colectia de vinuri si weekendurile petrecute jucand golf, vorbeste Cristian Preotu, intr-un interviu acordat Business24.
Care este conceptul pe care il prezinta Le Manoir, respectiv Brandul Comtesse du Barry, in Romania? Care a fost ideea de la care a pornit?
Magazinele Comtesse du Barry din Romania fac parte din lantul de magazine de gastronomie fina Comtesse du Barry.
In magazinele Comtesse du Barry se gasesc o gama larga de produse gastronomice de exceptie (somon salbatic afumat, caviar, foie gras, ...) dar si vinuri ( peste 1500 de referinte ) sau bauturi distilate ca si Cognac,... mai mult
Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 00:00