Kaufland le ofera angajatilor un bonus de 1,6 milioane de euro pentru efortul depus in timp de pandemie

Joi, 26 Martie 2020, ora 17:45
7635 citiri
Kaufland le ofera angajatilor un bonus de 1,6 milioane de euro pentru efortul depus in timp de pandemie

Kaufland Romania ofera un bonus de 1,6 milioane de euro echipelor sale "din linia intai", din magazine si depozite, si introduce plata imediata a orelor suplimentare efectuate in aceasta perioada, din dorinta de a-i sprijini pe angajati in eforturile deosebite pe care le depun in aceste zile.

"Sunt deosebit de recunoscator echipelor noastre, in aceste zile de grea incercare pentru o lume intreaga. Sunt mandru de implicarea colegilor mei si le multumesc pentru eforturile iesite din comun, unele dintre ele care poate nu se vad cu ochiul liber. Intelegem rolul pe care il avem in aceasta perioada si vom continua sa fim alaturi de echipele noastre din linia intai cu tot sprijinul de care vor avea nevoie", declara Marco Hosl, CEO Kaufland Romania.

Acesta nu este singurul demers al companiei pentru a veni in sprijinul celor a caror implicare fac posibila buna aprovizionare a populatiei, Kaufland venind astfel si cu masuri de sprijin pentru partenerii sai.

Din dorinta de a proteja angajatii mai vulnerabili, compania a luat hotararea ca persoanele cu varsta de peste 65 de ani si gravidele sa intre in concediu platit, daca doresc.

In magazine, Kaufland a introdus masuri suplimentare de protectie a angajatilor, ce includ dotarea caselor de marcat cu geamuri de protectie, cu dispensere cu dezinfectant gratuit, manusi de unica folosinta, dezinfectarea frecventa a tuturor spatiilor comune si obiectelor de uz larg, amplasarea benzilor de semnalizare a distantei de siguranta, signalistica ce promoveaza mesajele de preventie si derularea unei campanii de responsabilizare a clientilor la cumparaturi.

Echipele Kaufland au la dispozitie si o linie telefonica dedicata, pentru informarea corecta si completa.

Compania se angajeaza sa ia toate masurile necesare pentru a proteja siguranta colegilor si a clientilor, in linie cu evolutia situatiei actuale.

Kaufland ia masuri pentru a-si sprijini furnizorii de produse proaspete

Clubul Fermierilor Romani pentru Agricultura Performanta saluta si isi exprima aprecierea pentru initiativa Kaufland de modificarea unilaterala a termenelor de plata contractuale pentru furnizorii sai de produse proaspete de la 7 zile la 3 zile si pentru alte produse de la 30 de zile la 7 zile.

Actiunea vine in sprijinul direct al fermierilor producatori si al procesatorilor de produse agro- alimentare, ajutand la mentinerea unui cashflow stabil al firmelor furnizor in aceasta perioada complexa din punct de vedere al resurselor materiale si financiare, facilitand totodata asigurarea stocurilor de marfa si accesul populatiei la produse alimentare.

Kaufland a instalat geamuri de protectie la casele de marcat si benzi pentru distanta de siguranta

Romanii care se incumeta sa iasa la cumparaturi zilele acestea vor avea o surpriza atunci cand ajung la Kaufland: casele de marcat vor fi dotate cu geamuri de protectie din plexiglas, oamenii vor intra in grupuri restranse si beneficiaza de dezinfectant gratuit pana la iesirea din magazin.

Kaufland si Lidl au donat 100.000 de recoltoare necesare in diagnosticarea coronavirusului

Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
Depozitul pentru deșeuri industriale periculoase de la Copșa Mică a fost închis. România scapă de plata penalităților la nivel UE
România a evitat plata penalităţilor după ce Garda de Mediu din Sibiu a închis depozitul neconform de deşeuri industriale periculoase al Sometra SA din Copşa Mică, oraş care zeci de ani...
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Sprijin pentru producția mașinilor electrice Ford în România: „Veste extraordinară pentru mediu”
Ministrul Mediului, Mircea Fechet, a declarat, marţi, 19 martie, că la fabrica Ford de la Craiova se va produce în curând primul autoturism electric. El a menţionat că în România au fost...
#Kaufland Romania, #Kaufland masuri criza , #Angajatori