Kaufland ia masuri pentru a-si sprijini furnizorii de produse proaspete

Miercuri, 25 Martie 2020, ora 10:08
4704 citiri
Kaufland ia masuri pentru a-si sprijini furnizorii de produse proaspete
Foto: Pixabay

Clubul Fermierilor Romani pentru Agricultura Performanta saluta si isi exprima aprecierea pentru initiativa Kaufland de modificarea unilaterala a termenelor de plata contractuale pentru furnizorii sai de produse proaspete de la 7 zile la 3 zile si pentru alte produse de la 30 de zile la 7 zile.

Actiunea vine in sprijinul direct al fermierilor producatori si al procesatorilor de produse agro- alimentare, ajutand la mentinerea unui cashflow stabil al firmelor furnizor in aceasta perioada complexa din punct de vedere al resurselor materiale si financiare, facilitand totodata asigurarea stocurilor de marfa si accesul populatiei la produse alimentare.

Masura Kaufland este in vigoare pana la sfarsitul lunii aprilie 2020, fiind aplicabila inclusiv pentru facturile inregistrate deja la Kaufland si care vor beneficia de aceeasi reducere de termen de plata.

Clubul Fermierilor Romani solicita ca toate celelalte lanturi de retail sa ia masuri similare, transformand riscurile economice actuale in oportunitati de dezvoltare a unui parteneriat solid si durabil cu furnizorii lor de produse agro-alimentare, in beneficiul cetatenilor.

***

#Kaufland produse proaspete, #masuri Kaufland fermieri , #Agricultura