Cum alegi cutiile de carton potrivite pentru afacerea ta?

Luni, 28 Noiembrie 2022, ora 11:11
1739 citiri
Cum alegi cutiile de carton potrivite pentru afacerea ta?
Bărbat care ține în mână o cutie FOTO / freepik.com

Daca ai un magazin online, cu siguranta iti doresti intotdeauna cele mai bune solutii pentru ambalarea produselor comercializate. Astfel, acestea vor ajunge in siguranta la clienti, care vor fi fericiti cu alegerea lor si nu va trebui sa acoperi pierderi ce ar putea fi evitate foarte usor. Dintre toate solutiile de ambalare disponibile, cutiile din carton sunt cele mai populare, fiind utilizate de la cele mai mici produse, pana la cele foarte voluminoase, de cateva sute de kilograme. Sunt perfecte chiar si pentru produsele fragile, astfel incat nu trebuie sa iti faci griji pentru nimic. In cele ce urmeaza, o sa iti spunem cum alegi cutiile de carton potrivite pentru afacerea ta.

Alege dimensiunile corecte

Cutiile din carton sunt disponibile in diverse dimensiuni, astfel incat sa le poti alege in functie de produsele comercializate. Daca vei opta pentru o cutie prea mare pentru produsul livrat, s-ar putea ca acesta sa nu fie in siguranta, mai ales daca este fragil, iar costul total pentru ambalare va fi mult mai mare. Vei avea nevoie de mai multa umplutura pentru a securiza produsul si de asemenea vei plati mai mult pentru livrarea coletului. Astfel, alege cutii care sa fie cat mai apropiate de dimensiunile produselor pe care le comercializezi.

Cutii din carton simplu sau din carton ondulat?

Pe piata exista mai multe tipuri de cutii din carton, iar cele mai populare sunt cele din carton simplu si cele din carton ondulat. Cele din carton simplu sunt potrivite pentru produsele usoare sau care pot rezista transportului fara probleme si fara riscul de a fi deteriorate. Cutiile din carton ondulat se preteaza chiar si produselor fragile, care au nevoie de extra-protectie in timpul manipularii si livrarii. Asadar, pentru a evita neplacerile si costurile suplimentare, alege cutiile perfecte pentru afacerea ta.

Cutii clasice sau cu autoformare?

O alta metoda de clasificare a cutiilor din carton este in functie de modul in care se inchid. Cutiile clasice trebuie asamblate si lipite cu banda adeziva pentru a putea fi functionale. In schimb, cutiile cu autoformare sunt simplu de folosit si nu necesita banda adeziva decat pentru sigilare. Dureaza cateva secunde pentru a obtine o cutie cu autoformare, fata de un minut sau chiar mai mult pentru o cutie clasica, in functie de marimea ei.

Cutii personalizate

Nu in ultimul rand, este bine sa stii ca orice tip de cutie de carton poate fi personalizata. Comandand cutii de carton de cea mai buna calitate de la RoGri, poti alege personalizarea acestora cu elementele companiei tale. Astfel, vei oferi clientilor o experienta diferita si le vei demonstra inca o data ca te bazezi pe atentie la detalii pentru buna functionare a afacerii tale si pe grija fata de clienti.

Asadar, oricand ai nevoie de cutii din carton, apeleaza cu incredere la RoGri si cu siguranta nu vei regreta alegerea. In plus, ai si anumite discounturi in functie de numarul de cutii de carton comandate.

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#cutii, #carton, #afacere, #alegere, #cutii de carton , #Mici afaceri