Wizz Air lanseaza zboruri noi spre Larnaca si Malaga

Joi, 14 Octombrie 2010, ora 14:34
2185 citiri
Wizz Air lanseaza zboruri noi spre Larnaca si Malaga

Wizz Air va creste, din 15 decembrie, frecventa de zbor catre 16 destinatii externe, printre care Paris si Barcelona, si va lansa doua curse noi din Capitala spre Larnaca si Malaga, iar in acest sens va aloca un al cincilea avion bazei din Bucuresti, precizeaza Mediafax.

Din decembrie, compania va creste capacitatea de zbor pe zborurile catre Venetia (sapte zboruri), Barcelona si Bruxelles (cate sase curse saptamanale), Valencia, Madrid, Paris, Dortmund si Catania (cate patru zboruri), precum si Zaragoza, Cuneo, Forli si Napoli (cate trei curse).

Totodata va creste frecventa zborurilor spre Londra si Roma, la cate 14 curse pe saptamana, dar si catre Milano si Pisa, la noua, respectiv doua zboruri saptamanale.

In acelasi timp, Wizz Air va lansa doua zboruri noi, din Bucuresti spre Larnaca si Malaga, incepand din 15 decembrie, respectiv vara anului viitor. Cele doua rute vor avea o frecventa de cate doua zboruri saptamanale.

"Romania este una dintre cele mai importante piete pentru Wizz Air, iar bazele din Timisoara, Cluj-Napoca si Bucuresti sunt piete in crestere pentru noi. Vedem o oportunitate de crestere pe piata aeriana din Romania si de aceea am decis sa crestem frecventa zborurilor pe care le avem si sa lansam curse noi", a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, vicepresedintele Wizz Air, John Stephenson.

Potrivit companiei, tarifele pe cele doua destinatii pornesc de la 50 de lei pentru o calatorie.

Din Romania, compania Blue Air mai opereaza zboruri catre Larnaca si Malaga.

Operatorul va avea in sezonul de iarna patru curse saptamanale catre Larnaca si trei spre Malaga, iar in sezonul de vara 2011, frecventa zborurilor spre Larnaca va creste la sase pe saptamana.

Wizz Air a transportat in primele noua luni 1,6 milioane de pasageri din si spre Romania, cu 30% mai multi decat in aceeasi perioada a anului trecut, si a avut un grad mediu de ocupare de 86%.

Pentru 2010, compania estimeaza circa doua milioane de pasageri din Romania.

Flota operatorului low-cost include 34 de aeronave Airbus A320, care opereaza de la 12 baze din Polonia, Ungaria, Bulgaria, Ucraina, Cehia si Romania. Cea de-a 13-a baza, din Serbia, va deveni operationala din aprilie 2011.

 

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#air, #destinatii, #frecventa, #wizz, #zboruri , #stiri Wizz Air