Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Romania participa la Targul de Turism de la Berlin

Romania participa la Targul de Turism de la Berlin


Presedintele Autoritatii Nationale pentru Turism (ANT), Razvan Filipescu, participa la cea de-a 49-a editie a Bursei Internationale de Turism (Internationale Tourismus Börse - ITB), organizata la Berlin, in perioada 5-9 martie.

Potrivit unui comunicat, standul Romaniei la Targul de Turism de la Berlin gazduieste 57 de expozanti romani - operatori economici din domeniul turismului, autoritati locale, asociatii de promovare a zonelor turistice romanesti.

In primele trei zile de targ, zilele dedicate specialistilor, acestia au intalniri stabilite cu parteneri sau potentiali parteneri, cu agentii colaboratoare, urmand ca in ultimele doua zile acestia sa isi prezinte publicului larg pachetele de oferte si programele turistice.

In cadrul proiectului "Danube Info" vor avea loc prezentari despre Dunare si Delta Dunarii, precum si o dezbatere cu privire la asumarea raspunderii in cadrul dezvoltarii si elaborarii proiectelor ce tin de Dunare.

In cadrul standului national, joi, va fi organizata o "seara romaneasca", eveniment la care vor participa reprezentanti ai Romaniei din diverse sectoare, Guvern, administratie, sectorul public si privat.

In cadrul strategiei de promovare a turismului romanesc, piata germana reprezinta o piata prioritara, cifrele privind numarul sosirilor vizitatorilor germani sau al innoptarilor in unitatile de cazare din Romania indicand o clasare a Germaniei in topul primelor trei tari emitatoare de turisti.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2514 ori