Unde ne petrecem 1 mai: Romania vs. Bulgaria

Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 12:32
2132 citiri
Unde ne petrecem 1 mai: Romania vs. Bulgaria

In mai, preferintele turistilor romani se vor indrepta spre statiunile din Bulgaria si Mamaia, potrivit unor statistici realizate de portalul infoturism.ro.

Pentru sejurul de 1 mai cea mai potrivita destinatie este Bulgaria cu 1027 de oferte, urmata de Romania cu 418 oferte.

Urmatoarele tari in topul ofertelor sunt Turcia si Egipt, care se afla in stransa competitie punand la dispozitie in jur de 140 de oferte pentru aceasta perioada.

In Romania, pentru un sejur de 3 zile pe litoral in statiunea Mamaia la un hotel de doua stele preturile incep de la 22 de euro, la trei stele tarifele cresc pana in jurul sumei de 40 de euro, iar la patru stele sejurul are un tarif mediu de 65 de euro.

Preturile pentru 3 zile in Delta Dunarii se invart in jurul sumei de 230 de euro.

In acest pret sunt incluse cazarea pe 3 zile cu 3 mese pe zi, plimbari cu barca prin cotloanele Deltei, excursii cu barci cu motor, echipament pentru pescuit, ski nautic, discoteca si karaoke.

Pensiunile din zona Moeciu au pregatite pentru turisti pachete speciale de 1 mai, cu program artistic inclus si cu masa festiva, la preturi ce variaza intre 70 – 100 RON/ noapte, camera dubla.

In Bulgaria destinatiile preferate de turisti sunt Albena si Nisipurile de Aur, potrivit infoturism.ro.

Pentru un sejur de 3 zile, in regim ultra all inclusive, in perioada 30 aprilie -3 mai, hotelurile din Albena au tarife ce variaza intre 50-100 de euro, in functie de conditiile de cazare.

Pentru Nisipurile de Aur un sejur de 3-4 zile la hoteluri de patru stele cu demipensiune inclusa, variaza intre 40-70 de euro.

Pentru cei care aleg Turcia ca destinatie pentru 1 mai, un sejur all-inclusive in Antalya costa in jur de 320 de euro.

Pretul include transportul cu avionul dus-intors si asistenta turistica, se arata in comunicatul infoturism.ro.

In Istanbul, 4 nopti de cazare in perioada 30 aprilie – 3 mai costa in jur de 280 de euro, sejurul avand inclus si transportul dus-intors cu avionul.

O destinatie clasica pentru vacantele all-inclusive este Egiptul.

Pentru ca doar cateva zile nu sunt de ajuns pentru a vizita toate atractile statiunii Hurghada, cea mai potrivita alegere este un sejur de 8 zile.

Acesta costa intre 200-300 de euro cu demipensiune inclusa, potrivit infoturism.ro.

Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Bugetul României a ajuns într-o stare critică, avertizează din ce în ce mai mulți economiști. Sarabanda scumpirilor pe bandă rulantă, majorarea taxelor și a impozitelor reflectă cel mai...
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Samsung ar putea lansa ceasuri inteligente cu o funcție de monitorizare a glicemiei
Un nou raport sugerează că Samsung ar putea introduce monitorizarea glicemiei în ceasurile sale inteligente de generație următoare, o inovație care ar putea transforma modul în care...
#bulgaria, #hoteluri, #oferte, #romania , #Hoteluri