Bursa din Statele Unite a inchis indecis

Joi, 18 August 2011, ora 09:46
1419 citiri
Bursa din Statele Unite a inchis indecis

Bursa din Statele Unite a inchis indecis sedinta de tranzactionare de miercuri, cu actiunile din sectorul tehnologic in scadere usoara, dupa ce estimarile privind vanzarile din acest an anuntate de Dell au ingrijorat investitorii, transmite Reuters.

Indicii Dow Jones si S&P 500 au inchis indecis, dupa o sedinta in care au inregistrat atat cresteri, cat si scaderi.

Producatorul de computere Dell a avut cea mai slaba evolutie dintre companiile incluse in indicele S&P, cu un declin de 10%, dupa comentarii precaute privind cheltuielile IT ale autoritatilor SUA. 

Cotatia Hewlett-Packard a fost, de asemenea, afectata si a coborat cu 3,7%.

"Nu vezi de obicei actiunile din sectorul tehnologic in scadere in timp ce restul bursei pierde mai putin, iar aceasta situatie arata ca ultimele rezultate financiare au creat multa ingrijorare", a spus Nicholas Colas, analist pentru burse la ConvergEx Group din New York.

Actiunile retailerilor au scazut dupa date sub asteptari anuntate de Abercrombie & Fitch, chiar daca Target a avut rezultate bune.

Din cele 94 de companii incluse in indicele S&P care au raportat rezultate financiare pana acum, 72 au depasit asteptarile analistilor.

Indicele industrial Dow Jones a urcat cu 0,04%, iar Standard & Poor's 500 cu 0,09%, in timp ce Indicele Compozit Nasdaq a pierdut 0,47%.

Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Fidelis intra la tranzacționare – TradeVille
Made In Romania Bursa de Valori București lansează o noua ediție a programului Made in Romania, dedicat companiilor antreprenoriale. In acest an, programul își propune sa identifice 15...
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Rata șomajului se menține la 5.6% la finalul anului 2023 – TradeVille
Volumul Cifrei De Afaceri Din Serviciile Prestate, In Creștere In primele 2 luni ale anului 2024, volumul cifrei de afaceri din serviciile de piața prestate populației a crescut, ca serie...
#bucuresti, #bursa, #bursa valori bucuresti, #bvb, #cotatii, #sedinta actiuni , #stiri Standard Poor s