Bursa din Statele Unite a inchis indecis

Joi, 18 August 2011, ora 09:46
1419 citiri
Bursa din Statele Unite a inchis indecis

Bursa din Statele Unite a inchis indecis sedinta de tranzactionare de miercuri, cu actiunile din sectorul tehnologic in scadere usoara, dupa ce estimarile privind vanzarile din acest an anuntate de Dell au ingrijorat investitorii, transmite Reuters.

Indicii Dow Jones si S&P 500 au inchis indecis, dupa o sedinta in care au inregistrat atat cresteri, cat si scaderi.

Producatorul de computere Dell a avut cea mai slaba evolutie dintre companiile incluse in indicele S&P, cu un declin de 10%, dupa comentarii precaute privind cheltuielile IT ale autoritatilor SUA. 

Cotatia Hewlett-Packard a fost, de asemenea, afectata si a coborat cu 3,7%.

"Nu vezi de obicei actiunile din sectorul tehnologic in scadere in timp ce restul bursei pierde mai putin, iar aceasta situatie arata ca ultimele rezultate financiare au creat multa ingrijorare", a spus Nicholas Colas, analist pentru burse la ConvergEx Group din New York.

Actiunile retailerilor au scazut dupa date sub asteptari anuntate de Abercrombie & Fitch, chiar daca Target a avut rezultate bune.

Din cele 94 de companii incluse in indicele S&P care au raportat rezultate financiare pana acum, 72 au depasit asteptarile analistilor.

Indicele industrial Dow Jones a urcat cu 0,04%, iar Standard & Poor's 500 cu 0,09%, in timp ce Indicele Compozit Nasdaq a pierdut 0,47%.

Prognozele analiștilor pentru anul 2024 – TradeVille
Prognozele analiștilor pentru anul 2024 – TradeVille
Prognozele Analiștilor Pentru Anul 2024 Analiștii CFA se așteaptă ca economia românească sa înregistreze o creștere economica de peste 2% in 2024, o estimare ușor mai prudenta decât...
Prognoze pentru 2025 – TradeVille
Prognoze pentru 2025 – TradeVille
Listarea Maib Împiedicată De Cadrul Legislativ Maib, cea mai mare instituție de credit din Republica Moldova, cu active totale de 2.7 mld. EUR si o cota de piața de 34%, este pregătită de...
#bucuresti, #bursa, #bursa valori bucuresti, #bvb, #cotatii, #sedinta actiuni , #stiri Standard Poor s