Proiectul imobiliar Nordis Mamaia inregistreaza o crestere semnificativa a vanzarilor, in pofida crizei medicale

Joi, 04 Iunie 2020, ora 16:58
7161 citiri
Proiectul imobiliar Nordis Mamaia inregistreaza o crestere semnificativa a vanzarilor, in pofida crizei medicale

Nordis Group, dezvoltator imobiliar specializat in constructia de imobile de lux, face un bilant al vanzarilor din ultimele trei luni pentru ansamblul Nordis Mamaia 5*****.

Complexul si-a marit semnificativ vanzarile in perioada martie - mai, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ajungand la o crestere de 47%. Nordis Mamaia 5 ***** este un ansamblu format din hotel de 5 stele si apartamente rezidentiale, situat in zona de Nord a statiunii Mamaia.

In aceasta perioada, in pofida crizei medicale, au fost vandute 100 de unitati in ansamblu, dintre care 75 sunt apartamente in hotel si 25 sunt apartamente in zona rezidentiala. In cele trei luni, numarul unitatilor vandute s-a dublat comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. In momentul de fata, procentul de unitati vandute se ridica la un total de 54% din cele 730 de camere de hotel si 290 apartamente rezidentiale.

"La inceputul situatiei create de pandemie, in martie, comportamentul clientilor Nordis s-a schimbat intr-o mica masura, putini dintre ei au ezitat in privinta achizitiilor. Mai mult, avand in vedere ca produsul pus in piata de noi este inovator si unic, numarul tranzactiilor a crescut semnificativ comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Data fiind situatia exceptionala prin care cu totii am trecut, valoarea banilor scade, dobanzile se micsoreaza, oamenii au preferat sa investeasca in proprietati care sa le aduca un randament sigur", a declarat Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Group.

Dupa perioada de izolare, piata imobiliara isi revine treptat la normal si chiar se inregistreaza o crestere a numarului de cereri comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. La nivel general, pe piata de real estate au aparut numeroase proiecte noi si o revenire a numarului de clienti interesati.

"Credem ca romanii se vor axa in anii urmatorii pe turismul local. Cu totii am devenit mult mai precauti cu privire la locurile pe care le alegem ca destinatie turistica, incercam sa evitam aglomeratiile, aeroporturile si sa gasim destinatii mult mai apropiate si sigure. Daca in urma cu trei luni turistii ar fi ales o destinatie indepartata, acum e mai probabil sa se concentreze pe turismul intern, implicit pe litoralul romanesc, o tendinta care cred ca se va pastra si in urmatorii ani", a adaugat Alexandru Mihai, Senior Partner Nordis Group.

Facilitatile oferite de Nordis Mamaia 5*****, proiectul imobiliar inovator de pe litoralul romanesc

Proiectul Nordis Mamaia propune pentru piata din Romania un stil nou de abordare in domeniul imobiliar: investitia intr-o camera de hotel care genereaza bani pentru proprietar si poate fi folosita timp de o saptamana pe an.

Ansamblul de lux dispune de facilitati premium, precum cel mai mare SPA de pe litoralul romanesc, cu o dimensiune de 3.200 de metri patrati, dar si plaja proprie de 10.000 de metri patrati. Tot in incinta Nordis Mamaia se afla si o clinica medicala si de recuperare, kinetoterapie si medicina sportiva.

Pentru petrecerea timpului liber, Nordis Mamaia 5***** ofera acces la noua restaurante si cafenele, cinematograf VIP, dar si galerie comerciala cu magazine de lux, loc de joaca pentru copii si sala de fitness. Pentru proprietarii de apartamente rezidentiale, facilitatile includ concierge, room service si servicii de curatenie.

Complexul ofera facilitati si pentru companii, respectiv sase sali de conferinta cu o capacitate de pana la 800 de locuri si un program inovator de servicii de wellbeing.

Despre Nordis Mamaia 5*****

Nordis Mamaia 5***** se afla in portofoliul Nordis Group, dezvoltator imobiliar de lux, cu o experienta de 12 ani pe piata locala, preponderent in zona de nord a Capitalei.

Compania urmareste prin proiectele sale sa aduca pe piata imobiliara din Romania lucrari de cea mai inalta calitate.

Nordis Group este un brand romanesc, grup de firme format din sase entitati: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nordis Real Estate, Nordis Architecture si Nordis Property Management.

#Nordis Mamaia, #hotel mamaia , #Apartamente noi