Boc, despre Blejnar: Daca se incepe urmarirea penala, va fi demis

Sambata, 26 Februarie 2011, ora 14:54
1220 citiri
Boc, despre Blejnar: Daca se incepe urmarirea penala, va fi demis

Premierul Emil Boc a sustinut sambata, la Oradea, ca situatia presedintelui ANAF Sorin Blejnar va fi transata conform deciziei pe care a luat-o anterior, anume ca va demite orice demnitar impotriva caruia se incepe urmarirea penala, transmite NewsIn.

"Daca DNA va trimite o sesizare cu privire la inceperea urmaririi penale, voi proceda ca si in celelale cazuri si va fi demis", a raspuns Boc jurnalistilor care i-au indicat situatia lui Sorin Blejnar. El a invocat o decizie anterioara, transmisa public la momentul demiterii sefului Vamilor, Radu Marginean, cand premierul a precizat ca va demite orice demnitar impotriva caruia Parchetul incepe urmarirea penala.

Ulterior, intr-o interventie la Realitatea Tv, Emil Boc a subliniat ca Sorin Blejnar are sustinerea sa in acest moment si o va avea pana cand o institutie autorizata a statului va avea probe intr-un alt sens, suficiente cat sa se inceapa urmarirea penala.

Presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, Sorin Blejnar, a negat din nou sambata ca ar fi primit mita, cerandu-le celor care sustin ca ar avea dovezi in acest sens sa le predea procurorilor, si a precizat ca nu are de ce sa isi dea demisia, deoarece nu este vinovat.

Acesta a recunoscut ca a vorbit de doua-trei ori cu Cornel Costea, seful Vamii din Ploiesti, dar doar pe probleme de natura profesionala.

Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini. Ce dispozitive o pot descărca
Google a extins accesul la aplicația Gemini, deschizând posibilitatea utilizării sale chiar și pentru telefoanele mai vechi, începând cu cele care rulează Android 10. Aplicația Gemini,...
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Cele mai utilizate aplicații de pe noul Apple Vision Pro
Apple a lansat oficial în Statele Unite, pe 2 februarie, primul său headset de realitate mixtă, Apple Vision Pro. Acesta vine cu o ofertă bogată de peste 600 de aplicații și jocuri special...
#boc, #blejnar, #urmarire penala , #stiri Sorin Blejnar