Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rompetrol a redus pretul carburantilor sub 6 lei/litru

Rompetrol a redus pretul carburantilor sub 6 lei/litru


Rompetrol a redus pretul carburantilor comercializati in statiile proprii cu patru bani/litru.

Un litru de Efix benzina 95 de comercializeaza cu 5,99 lei, unul de benzina Alto 101 cu 6,63 lei, litrul de Efix Diesel cu 6,05 lei si cel de Diesel Alto 55 cu 6,36 lei, scrie Agerpres.

Ultima ieftinire a carburantilor a avut loc la sfarsitul lunii iulie, pretul benzinei comercializate in statiile Rompetrol scazand cu trei bani/litru si pe cel al motorinelor cu cinci bani/litru. Astfel, un litru de Efix benzina 95 se comercializa cu 5,87 lei, unul de benzina Alto 101 cu 6,51 lei, litrul de Efix Diesel cu 5,93 lei si cel de Diesel Alto 55 cu 6,24 lei.

Dupa Lukoil si Petrom, vine randul Rompetrol sa creasca preturile carburantilor

Ultima majorare de pret a fost facuta de Rompetrol la inceputul lunii august, cand, preturile carburantilor au crescut cu noua bani/litru.

Petrom majoreaza preturile carburantilor pentru a doua oara intr-o luna

Un alt jucator important de pe aceasta piata, Petrom, a anuntat la inceputul lunii august o majorare de pret de noua bani/litru pentru carburantii vanduti in statiile proprii.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1620 ori