Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Insolventa Oltchim: Gheorghe Piperea, administrator judiciar

Insolventa Oltchim: Gheorghe Piperea, administrator judiciar


Administratorul judiciar provizoriu nominalizat pentru Oltchim este consortiul format din Rominsolv SPRL, companie reprezentata de Gheorghe Piperea, si BDO Business Restructuring RPRL, reprezentata prin partener coordonator Niculaie Balan.

Presedintele Consiliului de Administratie al societatii Oltchim a fost numit consilierul in cadrul Ministerului Economiei, Nicolae Turdean, in urma unei hotarari a Consiliului de Administratie al societatii valcene de joi, potrivit unui comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti.

Administratorii provizorii ai societatii Oltchim sunt expertul in cadrul Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie Mihai Obacescu si consilierul Nicolae Turdean.

Societatea Oltchim a demarat procedurile pentru intrarea in insolventa, in urma deciziei luate in acest sens in sedinta Executivului de miercuri.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Agerpres
Articol citit de 2552 ori