Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oltchim estimeaza cresterea cifrei de afaceri la 12 milioane euro in iulie

Oltchim estimeaza cresterea cifrei de afaceri la 12 milioane euro in iulie


In conditiile unei cresterei constante a gardului de utilizare al capacitatii de productie si diminuarii cheltuielilor raportate la cifra de afaceri, tendinta de crestere economica a SC Oltchim SA ar urma sa se mentina, arata comunicatul administratorului judiciar Rominsolv.

Astfel, compania si-ar propune, in perioada imediat urmatoare, stabilizarea financiara si cresterea cotei de piata bazata pe noi fundamente de competitivitate si calitate a produselor oferite.

In prezent, exista o crestere constanta a increderii partenerilor, confirmata de cresterea lunara a cifrei de afaceri.

In iunie 2013, cifra de afaceri a fost apreciata la 11 milioane euro, in crestere cu 5,6% fata de luna februarie 2013. Luand in calcul datele preliminare pentru luna iunie 2013, rezulta ca, in decursul a cinci luni, s-a inregistrat o dublare a cifrei de afaceri, exclusiv cu forte proprii, sustin reprezentantii Rominsolv.

Pentru luna iulie, Oltchim a previzionat o cifra de afaceri de 12 milioane eruo.

Gradul de utilizare a capacitatii de productie, in luna iunie 2013 (preliminar), a crescut pana la 21,9%, iar pentru luna iulie este previzionata o crestere cu 1,62%, pana la 23,5%.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1330 ori