Cum investești la bursă folosind XTB

Marti, 04 Aprilie 2023, ora 19:16
51 citiri
Cum investești la bursă folosind XTB
FOTO: adobe.com

Era tehnologiei a simplificat semnificativ accesul investitorilor la piețele financiare și a contribuit la creșterea gamei de instrumente și servicii oferite. Dacă în trecut investițiile prezentau interes mai mult pentru persoanele de vârstă medie, în special bărbați, astăzi investițiile sunt atractive și în rândul tinerilor și al femeilor.

Fie că ești un investitor cu experiență sau începător, la XTB găsești tot ce ai nevoie pentru a investi: o gamă diversificată de instrumente financiare, potrivite pentru orice profil de risc și putere financiară, o platformă de tranzacționare avansată cu o aplicație de mobil intuitivă, analize de piață la un click distanță, materiale educaționale variate, depuneri și retrageri rapide și, nu în ultimul rând, un mediu sigur și performant de tranzacționare.

Înainte să investești la bursă, testează platforma și instrumentele financiare disponibile

Primul pas este deschiderea unui cont de training pe platforma xStation. Este gratuit, nu presupune niciun fel de obligații din partea ta și îți permite să tranzacționezi în timp real, dar cu bani fictivi.

Contul de training te va pune în contact cu un reprezentant XTB care te va asista în acest proces de testare și, dacă ești la început de drum, te va ajuta să întelegi și să te familiarizezi cu domeniul investițiilor.

De asemenea, contul de training te ajută să înveți să folosești platforma de tranzacționare xStation.

Dezvoltată in-house, xStation este recunoscută si premiată de instituții financiare prestigioase. Platforma XTB include instrumente de analiză tehnică și analiză fundamentală. Mai presus de toate este intuitivă și ușor de folosit. Deși este ultra-performantă, este în același timp adaptată nevoilor investitorilor, indiferent de nivelul de pregătire tehnică a utilizatorilor. Deci nu trebuie să-ți faci griji că nu vei ști să o folosești dacă ești începător.

Următorul pas este alegerea instrumentelor financiare pe care le vei folosi în investițiile tale. În funcție de profilul tău de risc și de puterea financiară, ai posibilitatea să alegi dintr-o gamă foarte variată, de peste 5.600 de instrumente financiare. Acestea sunt, de la instrumente cu deținere precum Acțiunile și ETF-urile (Exchange Traded Funds), Acțiuni Fracționate, până la instrumente derivate precum CFD-urile (Contracts for difference) cu activ suport pe Forex, Ind ...citeste mai departe despre "Cum investești la bursă folosind XTB" pe Ziare.com

Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata anuală a inflației, în scădere, la 6.6% – TradeVille
Rata Anuala A Inflației, In Scădere, La 6.6% Conform datelor INS, rata anuală a inflației a coborât, în luna martie 2024, la 6.6%, de la 7.2%, valoare înregistrată cu o lună în urmă și...
Inflația, din nou cap de afiș – TradeVille
Inflația, din nou cap de afiș – TradeVille
Tranzacții Cu 70% In Creștere, La BVB Cei mai activi 10 brokeri de la BVB au intermediat tranzacții de 7.6 mld. RON în primul trimestru al anului 2024, în creștere cu 70% față de aceeași...
#bursa, #actiuni, #investitii bursa , #Stiri Macroeconomie