Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Se lanseaza PR Academy, prima platforma de cursuri de comunicare si relatii publice

Se lanseaza PR Academy, prima platforma de cursuri de comunicare si relatii publice


PR Academy, prima platforma de cursuri de comunicare si relatii publice, va fi lansata in cadrul PR Forum, cel mai mare eveniment de relatii publice din Romania, pe 26 aprilie, in cadrul JW Marriott Bucharest Grand Hotel.

PR Academy cuprinde o serie de cursuri ce se vor desfasura pe parcursul intregului an si vine in intampinarea unei nevoi neacoperite pe piata locala: training-uri de comunicare interactive si actuale.

"Relatiile Publice trec printr-un proces de transformare in acest moment. Practicienii din companii au deci nevoie de know-how actualizat. Ne-am aliat de aceea cu unele dintre cele mai mari agentii de PR din Romania pentru a gasi subiectele actuale de mare interes si care au un impact major asupra activitatilor de comunicare astazi", spune Cristian Manafu, managing partner la Evensys si initiatorul platformei PR Academy.

Primele cursuri se vor desfasura in cadrul PR Forum 2013, in module de "jumatate de zi" si aduc cunostinte practice si un maximum de interactivitate participantilor. Temele au fost alese impreuna cu sase agentii de PR cunoscute: DC Communication, ImagePR, GolinHarris, GMP PR, Premium PR si The Practice.

Workshop-ul Effective Internal Communication Planning se va desfasura in prima parte a zilei, unde vor fi prezentate cele mai bune practici in construirea strategiilor de comunicare interna. Cursul Social Media for Public Relations va oferi participantilor ocazia sa afla cat de creativ poate fi un brand in Social Media.

In a doua parte a zilei, workshop-ul Crisis Communication Today va prezenta cele mai eficiente tehnici pentru realizarea unui plan de criza. Iar, Creativity in PR va oferi cele mai proaspete idei pentru realizarea campaniilor de PR, care intrec concurenta, sunt memorabile si ating cele mai bune rezultate.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 2973 ori