Flanco a depus pe 28 iulie planul de reorganizare

Joi, 29 Iulie 2010, ora 12:07
2059 citiri
Flanco a depus pe 28 iulie planul de reorganizare

Flanco a depus, pe 28 iulie, planul de reorganizare judiciara la Tribunalul Bucuresti, urmand sa obtina aprobarea Adunarii Generale a Creditorilor si validarea Judecatorului Sindic pana la la finalul lui septembrie, a declarat joi CEO Flanco, Adrian Olteanu, precizeaza NewsIn.

"Masurile drastice de restructurare implementate in ultimele sapte luni au inceput rapid sa genereze efecte pozitive, vanzarile companiei fiind in crestere constanta de la luna la luna, cu un numar de clienti in crestere.

Sustinerea pe care o avem din partea tuturor partenerilor de afaceri este, fara indoiala, una pragmatica, bazata pe potentialul nostru de dezvoltare, si intr-o foarte mica masura una sentimentala, sustinuta de cei 16 ani de istorie ai companiei pe piata locala", a mentionat Olteanu.

El a mai spus ca Flanco a trecut pe break-even (echilibru financiar, cand veniturile sunt egale cu cheltuielile, n.r.) incepand cu luna iunie 2010, dupa 21 de luni consecutive de pierdere (septembrie 2008 - iunie 2010).

Cota de piata a companiei a depasit in iunie si iulie 2010 valoarea celei din iunie 2009, in ciuda unei piete in scadere sau a masurilor de contractie a consumului precum majorarea cotei TVA.

Flanco a reusit cel mai rapid plan de reorganizare efectuat la acest nivel, compania depunand planul de reorganizare la mai putin de un an de la declansarea procesului, considera Andrei Cionca, managing partner al Casei de Insolventa Transilvania, administratorul judiciar al Flanco.

"Planul de reorganizare a fost deja discutat cu toti creditorii principali ai companiei, anterior depunerii spre aprobare si are toate premisele de a fi un succes. In acest fel creditorii companiei raman alaturi de Flanco si primesc, prin planul de reorganizar,e cea mai buna solutie posibila in contextul dat", a mai spus Cionca.

Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Vești proaste pentru angajații Tarom. Compania intră în reorganizare economică
Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat miercuri, 24 aprilie, la Tulcea, că TAROM va primi până la finele lunii ajutor din partea Comisiei Europene şi apoi va intra într-o...
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Subiectul despre care alianța de guvernare evită să vorbească în an electoral: „O situație mult mai gravă decât s-a anticipat”
Bugetul României a ajuns într-o stare critică, avertizează din ce în ce mai mulți economiști. Sarabanda scumpirilor pe bandă rulantă, majorarea taxelor și a impozitelor reflectă cel mai...
#flanco, #plan, #reorganizare , #CEO