Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce reprezinta IMM pentru economia Romaniei?

Ce reprezinta IMM pentru economia Romaniei?
Intreprinderile mici si mijlocii (IMM) reprezinta sectorul care da de munca, la aproape trei milioane de angajati. Si mai inseamna contrabalansul marilor intreprinderi, mamutii pierduti ai post-comunismului.

Acesta este totusi un sector fragil si supus tuturor intemperiilor economice si sufera de subfinantare cronica si stress economic maxim. Dar, cu toate acestea, IMM sunt cele care breveteaza si etaloneaza mica initiativa si (re)dimensioneaza antreprenorul roman.

"SOS IMM - Ce reprezinta IMM pentru economia Romaniei?" este conferinta care va aduce in prim plan problemele majore ale acestui sector. Evenimentul, organizat de Oxygen Events impreuna Risco.ro si Expense Reduction Analysts, va avea loc marti, 14 mai 2013, la sediul BNR, sala Mitita Constantinescu, intrarea din str Doamnei, nr 5.

La eveniment va participa ministrul delegat pentru IMM Maria Grapini, iar dezbaterile celor 3 paneluri, vor fi moderate de Valentin Lazea, economistul sef al Bancii Nationale, Cristian Ionescu, Country Manager Expense Reduction Analysts si Lucian Anghel, presedintele Bursei de Valori Bucuresti.

Gea Strategy&Consulting va face o analiza care va scoate in evidenta 4 probleme majore ale sectorului IMM: rezilienta, masa critica, structura si marimea si va prezenta solutii pentru remedierea diverselor probleme. Scopul final este atingerea potentialul IMM - urilor, care contribuie la cresterea economica si, de asemenea, cresterea absorbtiei fondurilor UE 2014-2020 de catre sectorul IMM. Astfel, Bursa de Valori va veni cu solutii concrete de finantare pentru acest sector.

Avem un activ valoros, numit IMM, cu oameni dedicati si implicati, dar care uneori nu sunt ascultati sau chiar observati. Este randul nostru al tuturor, sa fim proactivi in a sprijini solutii si domenii care sa accelereze cresterea economica, prin promovarea IMM - urilor si a valorilor pe care le reprezinta.

In ultimele 5 minute ale evenimentului, participantii vor putea castiga la Tombola cartilor de vizita diverse premii.

Pentru inregistrare la eveniment, participantii pot confirma prezenta la adresa de e-mail ioana.decu@oxygen-events.ro sau telefon 021 320 30 56.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2029 ori