Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Piperea: Uniunea Barourilor isi face reclama din banii avocatilor carora le interzice promovarea

Piperea: Uniunea Barourilor isi face reclama din banii avocatilor carora le interzice promovarea

"Critic Uniunea Barourilor si, in special, presedintele ei, in conditiile in care, la congresul UNBR din 2009, s-au aprobat cheltuieli de reclama si publicitate de 85 000 de Euro. Adica, eu nu-mi pot face reclama si nici macar PR, dar Uniunea Barourilor se promoveaza din banii mei!", a declarat, in cadrul emisiunii From the Top, avocatul Gheorghe Piperea.

Nu numai ca ne este interzisa promovarea, dar ne este interzis si sa dam interviuri!

"Casele de avocatura nu au dreptul sa-si faca publicitate, iar, mai nou, nu au voie nici sa intre in vizorul unor jurnalisti, in intocmirea unor anumite topuri sau sa participe la anumite emisiuni", a declarat Sebastian Gutiu de la "Schonherr".


"Este normal sa fie interzisa publicitatea de genul "avocatului texan" care intra intr-un spital, gaseste un accidentat si ii propune sa dea in judecata soferul si sa imparta daunele. Dar relatiile publice ar trebui sa fie permise", a adaugat si Gheorghe Piperea.


Vezi prima parte a emisiunii From the Top.
Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1678 ori
Citeste mai multe despreavocat barou promovare publicitate reclama