Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Oportunitati de afaceri

Linex Wolf Craiova investeste 2,4 milioane de euro in utilaje moderne pentru fabrica din Filiasi

Linex Wolf Craiova investeste 2,4 milioane de euro in utilaje moderne pentru fabrica din Filiasi


Producatorul de componente pentru masini electrice Linex Wolf Craiova achizitioneaza utilaje pentru cresterea competitivitatii, printr-un proiect cu finantare europeana.

Valoarea maxima estimata a contractului se ridica la 10,5 milioane de lei (2,38 milioane de euro) fara TVA, iar data limita de depunere a ofertelor este 20 mai.

Proiectul companiei este cofinantat prin Programul Operational Sectorial "cresterea Competitivitatii Economice", Axa Prioritara 1 - "Un sistem inovativ si ecoeficient de productie", Domeniul de Interventie 1.1 - "Investitii productive si pregatirea pentru competitia pe piata a intreprinderilor, in special a IMM", Operatiunea a - "Sprijin pentru consolidarea sectorului productiv prin investitii tangibile si intangibile", A1 - Sprijin financiar cu valoare cuprinsa intre 1.065.000 - 6.375.000 lei acordat pentru investitii pentru intreprinderile mici si mijlocii, conform anuntului companiei.

Durata contractului este de 16 luni, iar utilajele achizitionate vor fi livrate la fabrica din Filiasi detinuta de companie.

Linex Wolf este un jucator important pe piata componentelor pentru masini electrice, avand doua fabrici, amplasate in in Craiova si in Filiasi. Compania a fost infiintata in anul 1994, cu activitate in domeniul comertului, iar in timp si-a diversificat activitatea in domeniul manufacturarii de componente pentru masini electrice.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 4740 ori
Citeste mai multe desprefonduri europene companie investitie