Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Ce ai de făcut dacă întâmpini probleme la rambursarea ratelor. Alternativa personalizată cu instituţia creditoare

Ce ai de făcut dacă întâmpini probleme la rambursarea ratelor. Alternativa personalizată cu instituţia creditoare

Guvernul a continuat şi după 1 ianuarie 2021 măsurile de sprijin acordate celor aflaţi în dificultate de a-si plăti ratele la bănci din cauza pandemiei coronavirus. Cu toate acestea, nu ai depus la timp cererea și vrei să renegociezi ratele. Ce ai de făcut?

Ziare.com îţi explică în cadrul rubricii Banii tăi ce posibilități ai în cazul în care întâmpini dificultăţi în rambursarea ratelor bancare.

Există solutii pentru toate persoanele aflate în dificultate de a-şi mai plăti ratele, indiferent dacă se califică sau nu la suspendare.

Poti sa negociezi gratuit cu ajutorul unui conciliator de la CSALB (Centrul de Solutionare Alternativa a Litigiilor in Domeniul Bancar) o alternativă personalizată cu instituţia creditoare.

Mai mult, întreaga procedură se desfăşoară 100% online, mai ales în aceasta perioadă delicată a pandemiei, gratuit și rapid în soluționarea problemelor cu instituția financiar-bancară.

Astfel, potrivit finzoom.ro, se completează pe csalb.ro o cerere cu câteva câmpuri, care cuprinde: numele, banca la care ai creditul şi care este problema pe care o întâmpini (de exemplu: nu mai poti plăti rata, nu te încadrezi la amânare etc) şi este desemnat un conciliator care te ajută în negocierea cu banca.

Prin CSALB, debitorii pot negocia soluţii personalizate pentru întregul credit, nu doar pentru câteva rate.

CEC Bank te învață să fii responsabil cu banii tăi! ...citeste mai departe despre "Ce ai de făcut dacă întâmpini probleme la rambursarea ratelor. Alternativa personalizată cu instituţia creditoare" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 336 ori
Citeste mai multe desprerate rambursare Banca CSALB conciliere amanare