Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Facebook a gasit vinovatii pentru esecul listarii: Doi directori pleaca

Facebook a gasit vinovatii pentru esecul listarii: Doi directori pleaca


Doi directori din cadrul companiei Facebook parasesc compania: Ethan Beard, director al departamentului de parteneriate pentru platforma, si Katie Mitic, director al departamentului de parteneriat pentru marketing.

Dupa probleme legate de lansarea Ofertei Publice Initiale a Facebook si reorganizarea companiei, plecarea celor doi directori nu este o surpriza, conform Business Insider.

Listarea Facebook: Premisele unui esec

Ethan Beard, fost director al companiei Google, a stabilizat platforma Facebook dupa anul 2008. Platforma, pe care trei sferturi dintre utilizatorii Facebook o folosesc pentru a-si conecta software-ul la reteaua sociala a companiei, este acum o parte esentiala a afacerii si detine potential pentru dezvoltarea unor noi oportunitati.

Katie Mitic, fort director in cadrul Yahoo si Palm si membru al Consiliului Directorilor in cadrul eBay, a avut un rol important in initierea unui parteneriat ingtre Facebook si eBay.

Facebook a raportat o pierdere neta de 157 milioane de dolari in cel de-al doilea trimestru al acestui an. Actiunile Facebook au scazut cu o treime, pana la valoarea de 24 de dolari.

Facebook si-a oprit motoarele: A pierdut 157 milioane de dolari in T2

Bursa Nasdaq si-a reorganizat propunerea privind compensatiile brokerilor care au pierdut bani, odata cu lansarea Ofertei Publice Initiale (IPO) a retelei sociale Facebook, crescand valoarea acestora la 62 milioane de dolari cash.

Nasdaq a crescut la 62 mil. de dolari compensatiile brokerilor

Ti-a placut acest articol?
Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1338 ori