Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc: Riscam sa pierdem bani PHARE, ISPA si SAPARD

Boc: Riscam sa pierdem bani PHARE, ISPA si SAPARD

Romania risca sa piarda fonduri de preaderare PHARE, ISPA si SAPARD, din cauza unor intarzieri inregistrate in anumite proiecte, fiind necesar ca procedurile pentru absorbtia banilor sa fie urgentate, a afirmat premierul Emil Boc.

El a aratat ca discutia cu autoritatile locale din judetele Arges si Suceava privind stadiul proiectelor de investitii, din sedinta de ieri a Guvernului, urma sa se concentreze asupra absorbtiei fondurilor UE.

"Discutia este legata in principal pe trei componente: absorbtia fondurilor UE si stadiul actual al proiectelor, in al doilea rand investitiile publice in infrastructura si alte domenii atat din resurse bugetare centrale, cat si resurse judetene sau locale, iar in al treilea rand situatia fondurilor de preaderare PHARE, SAPARD, ISPA, unde sunt intarzieri si exista riscul ca Romania sa piarda aceste resurse financiare", a spus Boc, la inceputul sedintei de guvern. 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1196 ori
Citeste mai multe desprefonduri proiecte PHARE investitii