Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Boc confirma suspendarea contractelor de publicitate la ministere

Boc confirma suspendarea contractelor de publicitate la ministere

Premierul Emil Boc a confirmat, marti seara, ca a dispus suspendarea pentru o perioada de sase luni a contractelor de publicitate in cazul ministerelor, din cauza constrangerilor bugetare, aratand totodata ca incheierea unor astfel de contracte nu va fi interzisa si pentru programe europene. 

"Contractele de publicitate au fost suspendate pentru sase luni din cauza constrangerilor bugetare, dar programele europene merg mai departe ", a spus Boc la un post de televiziune.


Surse ministeriale au declarat agentiei MEDIAFAX, in urma cu trei saptamani, ca Guvernul a adoptat un memorandum prin care ministerelor li se interzice sa mai incheie contracte de publicitate pentru un interval de sase luni, din cauza fondurilor limitate, orice derogare de la aceasta interdictie fiind valabila doar cu avizul personal al premierului Emil Boc.


La sfarsitul lunii ianuarie, surse oficiale au declarat pentru MEDIAFAX capremierul Emil Boc va interzice ministerelor sa mai incheie contracte de publicitate in urmatoarele sase luni, invocand resursele bugetare limitate, exceptate fiind doar proiectele care nu pot fi derulate in lipsa unei campanii minime de promovare.

 

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1372 ori
Citeste mai multe despreboc contracte ministere publicitate suspendare