Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

"Untdelemn de la Bunica", miezul unui scandal fara precedent: Se cere retragerea de pe piata

"Untdelemn de la Bunica", miezul unui scandal fara precedent: Se cere retragerea de pe piata

Asociatia pentru Protectia Consumatorilor (APC) din Romania acuza producatorul sortimentului de ulei de floarea soarelui "Untdelemn de la Bunica" de practici comerciale incorecte.

Intr-un comunicat al APC se arata ca pe ambalajul uleiului produs de Expur SA scrie ca acesta rezista la prajit pana la 6 - 8 utilizari repetate, lucru ce nu poate fi dovedit in absenta unor studii si rapoarte de evaluare concrete.

"Pe ambalajul produsului este mentionat clar ca acest ulei rezista la prajit pana la 6 - 8 utilizari repetate. Mentiunea aceasta nu este insotita de niciun fel de referinta la date statistice sau studii din care sa reiasa concluzia ca untdelemnul produs de compania pe care o reprezentati poate fi utilizat de 6 pana la 8 ori, fara a pune in pericol sanatatea consumatorilor", se arata in documentul citat.

Totodata, reprezentantii ONG-ului care lupta pentru drepturile consumatorului sustin ca pe eticheta produsului ar trebui mentionate detalii despre conditiile in care s-a ...citeste mai departe despre ""Untdelemn de la Bunica", miezul unui scandal fara precedent: Se cere retragerea de pe piata" pe Ziare.com

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1725 ori