Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Sistemul Coca-Cola in Romania sustine eforturile autoritatilor si doneaza bani pentru echipamente medicale, precum si bauturi pentru spitale si centre de carantina, in valoare totala de 200.000 de euro

Sistemul Coca-Cola in Romania sustine eforturile autoritatilor si doneaza bani pentru echipamente medicale, precum si bauturi pentru spitale si centre de carantina, in valoare totala de 200.000 de euro


Cele doua companii care reprezinta Sistemul Coca-Cola in Romania (Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania) au donat 100.000 de euro Crucii Rosii Romane.

Fondurile vor fi folosite de organizatia noastra pentru achizitionarea de echipamente medicale si materiale necesare in aceasta perioada, pentru a preveni infectia cu Coronavirus: masti de protectie, sapun, dezinfectant de maini, servetele si alte produse de igiena.

Acestea sunt destinate spitalelor si centrelor de carantina din tara.

Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania au donat si o cantitate semnificativa de bauturi, in valoare de aproximativ 100.000 de euro.

Produsele acopera necesarul pentru o luna al spitalelor de boli infectioase din tara specializate in tratarea Covid-19 si al centrelor de carantina.

Bauturile vor ajunge la personalul medical si auxiliar, pacienti si cei gazduiti in centrele de carantina cu sprijinul filialelor de Cruce Rosie din toata tara.

Contributia Sistemului Coca-Cola sustine eforturile autoritatilor romane de combatere a efectelor pandemiei COVID-19, ajutand misiunea personalului medical, aflat in prima linie a acestei lupte, precum si demersurile de prevenire a raspandirii bolii.

"Trecem printr-o perioada in care este mai important ca oricand sa ramanem uniti, solidari si implicati.

Cei care lupta cu efectele acestei pandemii, de la autoritati, institutii, ONG-uri, voluntari si pacienti, pana la fiecare roman care se adapteaza unei situatii cu totul noi, toti au nevoie de tot sprijinul pe care-l putem oferi.

Salutam eforturile tuturor celor implicati in aceasta lupta, fiecare initiativa care sustine aceste demersuri si ramanem alaturi de comunitatea din care facem parte, continuand sa ajutam intr-o perioada in care avem nevoie, mai mult ca oricand, sa putem conta unii pe ceilalti."
, au declarat reprezentantii Sistemului Coca-Cola in Romania.

"Multumim Coca-Cola Romania si Coca-Cola HBC Romania pentru donatia generoasa. Datorita acestui ajutor financiar vom putea sprijini mai multe spitale cu echipamente medicale necesare in aceasta perioada. De asemenea ne bucuram sa putem asigura apa si bauturi racoritoare personalul din unitatile medicale", a declarant Ioan Silviu Lefter, director general Crucea Rosie Romana.

Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania, organizatia umanitara cu expertiza in interventia in situatie de dezastre, este in colaborare permanenta cu autoritatile centrale si locale si ofera sprijin logistic, uman si material pentru a consolida raspunsul tarii noastre la amenintarea cu noul coronavirus (COVID-19).
#RomaniaSalveazaRomania

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 876 ori
Citeste mai multe desprecoca cola romania Crucea Rosie Romana