Foto Au inceput primele sapaturi la Mega Mall. Cat vor dura lucrarile

Luni, 04 Noiembrie 2013, ora 16:10
13981 citiri
Foto Au inceput primele sapaturi la Mega Mall. Cat vor dura lucrarile
Langa Mega Mall va fi deschis un Kaufland

Lucrarile la noul mall Bucurestean, Mega Mall, ce se va construi pe terenul fostei fabrici Electroaparataj din Bucuresti, au debutat de cateva zile, pentru inceput fiind realizate sapaturi pentru infrastructura.

Mega Mall va fi dezvoltat de fondul sud-africand de investitii New Europe Property Investments (NEPI), care a preluat 70% din afacere dupa ce a incheiat un acord-cadru cu Real Holding Lithium Kft., o companie din Ungaria, si Real4You Holding GmbH, compania austriaca ce detine Real4You, dezvoltatorul Mega Mall.

Sud-africanii vor dezvolta proiectul, a carui valoare se ridica la 150 de milioane de euro, impreuna cu austriecii de la Real 4 You.

Lucrarile au inceput la sfaritul lunii octombrie

Centru Mega Mall va avea o suprafata inchiriabila de circa 70.000 mp, ceea ce il plaseaza in topul celor mai mari malluri din tara, dupa Baneasa Shopping City (85.000 mp), Sun Plaza (80.000 mp) si AFI Palace Cotroceni (76.000 mp).

Termenul de finalizare pentru nou mall este primavara lui 2015.

Interiorul Mega Mall a fost modificat

Conform reprezentantilor NEPI, la noul Mega Mall au fost facute cateva modificari pe interior.

Electroaparataj devine un complex comercial

Mega Mall este situat pe platforma fostei fabrici Electroaparataj, in intersectia dintre Soseaua Iancului, Bulevardul Pierre de Coubertin si Soseaua Pantelimon si apropriere de Arena Nationala.

Foarte interesant este faptul ca, langa noul mall, unde s-a anuntat anul trecut ca unul dintre chiriasi va fi Carrefour, va fi deschis un nou hipermarket Kaufland, distanta putand fi parcursa in mai putin de un minut. Lucrarile la noul magazin au inceput pe 13 mai 2013, iar data finalizarii dupa sase luni, mai exact pe 15 noiembrie.

Pe langa Carrefour, conform informatiilor, Flanco si Altex, operatorii de entertainment Slot Point Casino si Cine Grand, precum si C&A, H&M, Kenvelo, Lee Cooper, Celio, Lashez, Office Shoes au inchiriat deja spatii in Mega Mall.

NEPI a atras fonduri pentru Mega Mall si centrul de pe platforma Vulcan

Mega Mall va fi finalizat in primavara lui 2015

In septembrie, NEPI, care este unul dintre cei mai activi investitori de pe piata imobiliara romaneasca, a atras aproximativ 45 milioane euro printr-o majorare de capital, cu 29% peste suma vizata, banii fiind destinati dezvoltarii Mega Mall, precum si preluarii integrale a centrului comercial de pe platforma Vulcan.

Banii au fost atrasi printr-o majorare de capital, actiunile fiind vandute printr-o tranzactie rapida (accelerated book build), inceputa luni dimineata si care a avut o valoare programata de aproximativ 35 milioane euro.

NEPI detine active de peste 600 de milioane de euro in Romania, printre cele mai importante fiind cladirile de birouri The Lakeview si Floreasca Business Park din Bucuresti si City Business Center din Timisoara, precum si Ploiesti Shopping City si Promenada Braila, dar si o serie de terenuri pentru dezvoltarea de centre comerciale.

Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Sute de locuri de muncă oferite românilor de angajatorii europeni. Țările cu cele mai multe joburi disponibile
Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 240 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează vineri, 26 aprilie, Agenţia Municipală...
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Acuzații incredibile în SUA: Tot avansul bursei americane din ultimii ani este datorat banilor publici injectați în piață de FED!
Mai mulți analiști economici din Statele Unite trag un semnal de alarmă cu privire la performanța financiară reală a companiilor americane listate pe bursă. Ei susțin că practic nu a...
#Mega Mall, #mall Pantelimon, #NEPI mall, #investitie NEPI , #Stiri Companii