Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Coface si-a concentrat activitatea din UE intr-o singura companie

Coface si-a concentrat activitatea din UE intr-o singura companie


Coface si-a grupat toate sucursalele care functionau pana acum in cadrul Uniunii Europene intr-o singura companie pentru a simplifica si eficientiza structura activitatii sale de asigurare de credit din Europa.

Coface isi desfasoara acum activitatea de asigurari de credit in cadrul Uniunii Europene prin intermediul unei singure companii constituite in temeiul dreptului francez - Compagnie fran├žaise d'assurance pour le commerce exterieur - ce grupeaza 21 de sucursale, se precizeaza intr-un comunicat citat de Agerpres.

Entitatile locale vor ramane pe deplin responsabile pentru activitatea lor operationala si a relatiilor stranse de lucru cu clientii proprii. Structura va oferi acestora oportunitatea de a profita cu o rapiditate crescuta de pe urma diferitelor dezvoltari oferite de catre Grup, permitand astfel o satisfactie sporita a clientilor, impreuna cu un management al riscului imbunatatit.

Grupul Coface, un lider mondial in asigurarile de credit, ofera companiilor din intreaga lume solutii de protejare impotriva riscului financiar de neplata a clientilor proprii, atat pe piata interna, cat si pentru export.

Ce afaceri private a distrus criza in Romania

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1145 ori