Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Investitie de 50 de milioane de euro in extinderea Plaza si Bucuresti Mall

Investitie de 50 de milioane de euro in extinderea Plaza si Bucuresti Mall


Dezvoltatorul imobiliar Anchor Grup, din Turcia, va investi 50 de milioane de euro pentru extinderea si reconfigurarea celor doua mall-uri detinute in Bucuresti, Plaza Romania si Bucuresti Mall.

Fondurile vor proveni din surse proprii, dezvoltatorul beneficiind de sprijinul Fiba Holding, grup din care face parte, potrivit Mediafax.

Investitiile Anchor in Romania vor ajunge astfel la 350 de milioane de euro.

Suprafata celor doua centre comerciale va fi extinsa cu 20%.

In urma investitiilor, spatiile inchiriabile cumulate ale Plaza Romania si Bucuresti Mall vor depasi 100.000 metri patrati.

Recent, compania poloneza Echo Investment a anuntat ca va incepe in curand lucrarile de constructie a mall-ului Korona din Brasov. Prima faza a complexului va fi finalizata anul viitor, urmand ca la finele anului 2014 centrul comercial sa fie complet functional.

nvestitie de 150 milioane de euro pentru un mall in Brasov

Carrefour este primul chirias al mall-ului Korona din Brasov. Retailerul francez a inchiriat 8.500 de metri patrati in centrul comercial.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 3824 ori