Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Rompetrol intra pe pietele din Ungaria si Bulgaria

Rompetrol intra pe pietele din Ungaria si Bulgaria


Rompetrol Well Services, companie membra a Grupului Rompetrol, si-a extins activitatile de servicii speciale la sonda si in Ungaria si Bulgaria, in urma unor contracte cu o valoare totala de peste 800.000 dolari, au anuntat joi reprezentantii companiei.

Compania a inceput din luna octombrie cimentarea si tubarea a doua sonde geotermale in apropierea localitatilor Miskolocs si Mako din Ungaria.

In Bulgaria, Rompetrol Well Services lucreaza la doua sonde petroliere de mare adancime, de peste 3.000 metri, in vecinatatea localitatii Pleven.

Pentru realizarea acestor proiecte au fost detasati 15 angajati din Romania.

Rompetrol Well Services a inregistrat in primele noua luni din acest an venituri totale de 22,7 milioane dolari, mai mari cu 17% fata de perioada similara a anului trecut. Pentru acest an, compania si-a propus atingerea unor venituri totale de 30 milioane dolari.

Petros, fosta Companie de Servicii Petroliere detinuta de stat, a fost preluata in 2000 de Grupul Rompetrol, acesta fiind actinarul majoritar, cu 71,7%. Compania a primit, in septembrie 2001, numele de Rompetrol Well Services.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1348 ori