Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Siveco va oferi solutii informatice dealerilor Dacia si Renault

Siveco va oferi solutii informatice dealerilor Dacia si Renault


Renault, cea mai importanta marca auto la nivel european, a oferit companiei Siveco acreditarea de a implementa un sistem informatic necesar dealerilor din reteaua proprie, certificarea confirmand compatibilitatea cu sistemele informatice pentru marcile Dacia si Renault.

Siveco Romania a dezvoltat o aplicatie de tip Dealer Management System (DMS) compatibila cu sistemele informatice pentru marcile Dacia/Renault utilizate in Romania, iar in urma acreditarii va putea implementa aplicatia si interfetele DMS certificate la reparatorii autorizati Dacia/Renault din Romania.

Siveco va asigura instalarea arhitecturii software necesare pentru functionarea sistemului si suportul tehnic, mentenanta hardware, software si servicii de consultanta. "Cu sistemul DMS de la Siveco dealerii vor beneficia de o crestere semnificativa a eficientei financiare si o evidenta clara a tuturor operatiunilor desfasurate intr-un service Renault, avantaje care se vor reflecta in calitatea serviciilor oferite clientilor", a declarat Lacramioara Barseti, Director departament Siveco Applications.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Mediafax
Articol citit de 1234 ori